Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<-> MinePaxs <-> Sorunlar Düzeltildi, Buglar Kaldırıldı ve Sadece 1 Haftalık Lapis Geldi, Sonra YOK!
10 larca kanıt var bot oldukların 1. 30 kişi girse sohbet patlaması olur 1 kişiden bile ses yok
2.Hiçbirini hiçbiryerde göremiyorum yani bütün serveri dolaştim hammaddey iormanı bir allahın kulu yok tabi siz nickinizi değistirip aradabir bişeyler deyip oyuncuları kandırmaya çalışmadığınız zamanlar dışında
10 larca kanıt var bot oldukların 1. 30 kişi girse sohbet patlaması olur 1 kişiden bile ses yok
2.Hiçbirini hiçbiryerde göremiyorum yani bütün serveri dolaştim hammaddey iormanı bir allahın kulu yok tabi siz nickinizi değistirip aradabir bişeyler deyip oyuncuları kandırmaya çalışmadığınız zamanlar dışında
Altta mesajınızı yazın bölümü olduğuna göre mesaj yazma hakkım var galiba.
Tekrar söylüyorum sunucu berbat
'' Bu sunucu tk sna dgl bkre tmm mı'' diyen bir adminden başka ne beklenir ki zaten.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.