MinePixel | Yetkili Alımı

Kejmzi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Herkese merhaba arkadaşlar, bir kaç ay öncesinde başlatmış olduğumuz projeye deneyimli minecraft üstadları aramaktayız. Sen de kendine güveniyorsan hemen başvur!
Sunucumuz da şuanda, şurası boş oraya alalım gibi bir olayımız yoktur. Sizin becerinize göre biz atama yapmaktayız. Boş olan bölümleri böylelikle doldurmaktayız.
Toplamda kadroya 10 kişi alınacaktır. Kadroya alımlardan sonra her hangi bir kural dışı davranış sonrasında kadrodan atılabilir ayrıca yönetici ekibi, sizi hiçbir mazeret göstermeksizin kadrodan uzaklaştırabilir ve uzaklaştırabilir.

BAŞVURU

Başvuru yapmak için, kayıt yöntemleri altında yer alan formu doldurup @KuraPie adlı kullanıcıya özel mesaj yolu ile başvuru gönderiniz . Kayıt yöntemleri altında detaylı bilgi mevcuttur.

Forum üzerinde susturma/mute cezası almış veya geçici uzaklaştırılmış kişilerin başvuru yapabilmesi için hiçbir şekilde insiyatif kullanılmaz.

• Başvuru koşullarının tamamından kullanıcılar sorumludur.
  • Kullanıcıya ait başka/eski forum hesapları dikkate alınmaz.
  • Başvurduğunuz andan itibaren her hangi bir sunucu veya forumda yetkili olmanız durumunda, kadrodan atılırsınız. Başvurduğunuz andan itibaren geçerlidir.
* Koşulları sağlıyorsanız "BAŞVURU FORMU" adlı formu doldurarak, yukarıda yazan başvuru açıklamasındaki adımları uygulayın.

1. KİŞİSEL BİLGİLER

1.1
1.2 Soyadı: Altıntaş
1.3 Adı: Yaşar
1.4 Uyruk: Türkiye
1.5 Yaş: 19
1.6 Doğum Tarihi: 13/04/1999
1.7 Doğum Yeri: Balıkesir
1.8 İkamet Ettiğiniz Yer: Balıkesir

2.1 Geçmişte yetkili olduğunuz sunucuları, o sunucularda ki isimleriniz + yetki seviyeniz ile birlikte yazın: -
2.2 Türkçe düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?: Evet.
2.3 Türkçe dışında başka diller konuşabiliyor musunuz?: Ingilizce.
2.4 Eğer evetse ne seviyede ve hangi dilleri konuşabildiğinizi yazın: Anadil seviyesinde.

Kod:
1. KİŞİSEL BİLGİLER

1.1 Cinsiyet:

1.2 Soyadı:

1.3 Adı:

1.4 Uyruk:

1.5 Yaş:

1.6 Doğum Tarihi:

1.7 Doğum Yeri:

1.8 İkamet Ettiğiniz Yer:

2.1 Geçmişte yetkili olduğunuz sunucuları, o sunucularda ki isimleriniz + yetki seviyeniz ile birlikte yazın:

2.2 Türkçe düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:

2.3 Türkçe dışında başka diller konuşabiliyor musunuz?:

2.4 Eğer evetse ne seviyede ve hangi dilleri konuşabildiğinizi yazın:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Discord Sunucumuz
discord. gg/wcGv9JW​

Trainertk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.1 Cinsiyet:erkek

1.2 Soyadı:köse

1.3 Adı:Deniz Yigit

1.4 Uyruk:belirtmicem

1.5 Yaş:14

1.6 Doğum Tarihi:12.8.2005

1.7 Doğum Yeri:belirtmek istemiyorum

1.8 İkamet Ettiğiniz Yer:belirtmek istemiyorum

2.1 Geçmişte yetkili olduğunuz sunucuları, o sunucularda ki isimleriniz + yetki seviyeniz ile birlikte yazın:aternos ve batihost aternos kurucu batihost rehber admin mod

2.2 Türkçe düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:evet

2.3 Türkçe dışında başka diller konuşabiliyor musunuz?:hayır

2.4 Eğer evetse ne seviyede ve hangi dilleri konuşabildiğinizi yazın:hayır

BerkTepe33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.1 Cinsiyet:Erkek

1.2 Soyadı:Tepe

1.3 Adı:Özer Berk

1.4 Uyruk:Türkiye

1.5 Yaş:13

1.6 Doğum Tarihi:14.02.2006

1.7 Doğum Yeri:Mersin

1.8 İkamet Ettiğiniz Yer:Mersin

2.1 Geçmişte yetkili olduğunuz sunucuları, o sunucularda ki isimleriniz + yetki seviyeniz ile birlikte yazın:Ben daha önce bu formlardan katıldım aternos ve batihost olmak üzere 5 sw ye 2 rehber 2 mod 1 de admin oldum hepsinde ismim BerkOfficiall dı ve bilgim tecrübem var adminlikte fazla yok ama mod ve rehberlikte var

2.2 Türkçe düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:Evet türkçem düzgün ve iyi iletişim kurabiliyorum

2.3 Türkçe dışında başka diller konuşabiliyor musunuz?:İnglizicem var biraz 8.sınıfım

2.4 Eğer evetse ne seviyede ve hangi dilleri konuşabildiğinizi yazın: İnglizicem var biraz 8.sınıfım

PorceaX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1. KİŞİSEL BİLGİLER

1.2 Soyadı:Dönmez

1.3 Adı:Emirhan

1.5 Yaş:15

1.6 Doğum Tarihi:28.02.2004

1.7 Doğum Yeri:Yalova

1.8 İkamet Ettiğiniz Yer:Yalova/Altınova

2.1 Geçmişte yetkili olduğunuz sunucuları, o sunucularda ki isimleriniz + yetki seviyeniz ile birlikte yazın:porceaX Chat Mod Mod Batihost Sunucularında Oldum

2.2 Türkçe düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:Evet

2.3 Türkçe dışında başka diller konuşabiliyor musunuz?:1 tane İngilizce

2.4 Eğer evetse ne seviyede ve hangi dilleri konuşabildiğinizi yazın: Evet İngilizce %75

Kejmzi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru atan arkadaşlar, şu an için discord sunucumuza giriş yapabilirseniz sevinirim..

AbbassYanbasann

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. KİŞİSEL BİLGİLER

1.2 Soyadı:Korkmaz

1.3 Adı:Arda

1.5 Yaş:16

1.6 Doğum Tarihi:27 Ağustos 2003

1.7 Doğum Yeri:Bandırma

1.8 İkamet Ettiğiniz Yer:Balıkesir/Bandırma

2.1 Geçmişte yetkili olduğunuz sunucuları, o sunucularda ki isimleriniz + yetki seviyeniz ile birlikte yazın: Bluemc ismim jujusilver admindim modluk , mimarlık , rehberlikte yaptım ama o sunucuları hatırlmaıyorum

2.2 Türkçe düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:Kurabiliyorum

2.3 Türkçe dışında başka diller konuşabiliyor musunuz?:Konuşabiliyorum

2.4 Eğer evetse ne seviyede ve hangi dilleri konuşabildiğinizi yazın:orta derecede ingilizce konuşabiliyorum

Cikolatalim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gnc2363#2036 <= Discord
yaşim 21 Adim Önder
Bilgilerimi burda yazamam isterseniz ekleyin konuşalim