:: MineTheCraft :: Pluginci Aranıyor Tam Yetki Verilcek :: Hızlı Olun :: 3Aylık Parası Ödendi ::

StarCraftik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
----------------------------------------------------------------------------------

IP:MineTheCraft.Nitrado.Net
Kopyala Yapıstır Yapıp Giremezseniz Sunucu Ekleye Girip IP'yi Elinizle Yazarak Kaydediniz.

--PLUGİNER LAZIM--
İsinden Anlıyan Günde 3-4 Saat Online Olan Hızlı Güvenilir
Bir Arkadas Arıyorum Yanımda Çalıssın Ücret İstemem İstedimi Yapsın Sonra
Serverde İstedini Yapsın Acil Bana Ulasın
Serverde Kullanılan Sistem
Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240 v3 @ 3.40GHz (8 Cores)

Spawn
[2Gün Urastım Alıntı Değil Yapım Fotoları Var]

HAMMADDE

ARENA
Acil Ulaşın Bana !

----------------------------------------------------------------------------------

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yüklü bütün pluginleri biliyorum ve ayarlayabilirim.

mevlitin

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
garip ama çok az plugin var.ve hep bilinen pluginler

Elvden

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ben ekledim cvp ver batuhan ben ahmet pluginerim cok guzek pluginlerim var
[DOUBLEPOST=1408437148,1408437065][/DOUBLEPOST]ben gun boyunca acigim sw nin builderligini de yaparım pluginer olsamda :D[DOUBLEPOST=1408437413][/DOUBLEPOST]ben de ilgi cekici pluginler fln da var orn warp lar chest kısmı gibi hamamdde , lapis vb otomatik doluyor - komutlar turkçe orn : warp = git - wand = balta - chest = sandik vb. istege gorede komutlar turkçeleştirilir

mevlitin

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
ben ekledim cvp ver batuhan ben ahmet pluginerim cok guzek pluginlerim var
[DOUBLEPOST=1408437148,1408437065][/DOUBLEPOST]ben gun boyunca acigim sw nin builderligini de yaparım pluginer olsamda :D[DOUBLEPOST=1408437413][/DOUBLEPOST]ben de ilgi cekici pluginler fln da var orn warp lar chest kısmı gibi hamamdde , lapis vb otomatik doluyor - komutlar turkçe orn : warp = git - wand = balta - chest = sandik vb. istege gorede komutlar turkçeleştirilir
acemi olduğun çok belli. warplar chest kısmı hammadde otomatik doluyor demişsin zaten yukarda bu pluginler var görünüyor.plugin türkçeleştirmekte hiç bilmeyen birinin bile birkaç dakikasını alır.

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
acemi olduğun çok belli. warplar chest kısmı hammadde otomatik doluyor demişsin zaten yukarda bu pluginler var görünüyor.plugin türkçeleştirmekte hiç bilmeyen birinin bile birkaç dakikasını alır.
napalım mevlitin sanane başkalarından napalım seni forumda ULTRA MÜTHİŞ İNANILMAZ BİLGİLİ mevlitin mi yazalım adını insanlara laf atmayı kes git işine tamammı ???

mevlitin

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
napalım mevlitin sanane başkalarından napalım seni forumda ULTRA MÜTHİŞ İNANILMAZ BİLGİLİ mevlitin mi yazalım adını insanlara laf atmayı kes git işine tamammı ???
bunu yapmanı istemedim kardeşim.sadece pluginerim diye geçinenlerin çoğunun bir şey bilmediğini belirtmek istedim.

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu yapmanı istemedim kardeşim.sadece pluginerim diye geçinenlerin çoğunun bir şey bilmediğini belirtmek istedim.
Bende adama pluginlerinin hepsini bildiğimi söledim ama sen eleştiriyosun. Sana böle bir şey söylense sen nasıl hissedersin ? Mesela sen gerçekten iyi bi pluginersın ama bunu yalan söyleyenler gibi belirtiyorsun kimse sana inanmıyor ve böle şeyler yazıyor nasıl hissedersin? bundan sonra başkalarının yalan söyleyip söylemediğini gerçekten bilmediğin sürece öyle eleştiriler yapma lütfen. Başkasının yazım yanlışı yapması onun noob veya ezik olduğunu göstermez sadece hızlı yazmak istediğinden yanlış yazdığını gösterir lütfen bunu düşün ve benim sinirlenmeme sinirlenerek cevap vermediğinden de insan gibi insan olduğun belli oluyor. Konu çok saptı neyse siz devam edin xD.

Elvden

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
sen sanki her pluginleri ezbere bilion[DOUBLEPOST=1408478039,1408478006][/DOUBLEPOST]sanki bilmedigin plugin yok sanki sen supersin madem supersin neden pluginer arıon