- En iyi cevaplar
- 2
Konuda VDS satışı ile alaklı bir şey görmedim, amacınız baltalamerika ise başka yollar arayın.Satış bilgilerinizi görebilir miyiz? Haklarınızı filan? Vergi levhanızı filan? VDS satıyorsanız bunlar olmak zorunda?
Konuda VDS satışı ile alaklı bir şey görmedim, amacınız baltalamerika ise başka yollar arayın.Satış bilgilerinizi görebilir miyiz? Haklarınızı filan? Vergi levhanızı filan? VDS satıyorsanız bunlar olmak zorunda?
Siz daha kendi yazdığınızı unutuyorsunuz?Konuda VDS satışı ile alaklı bir şey görmedim, amacınız baltalamerika ise başka yollar arayın.
Bunlar bir VDS satışı değildir, OVH tarafından satın alınıyor. İçirisine aktarım yapabilmesi için sunucular kuruluyor.
Ahahaha gerçekten inanılmazsınız sizden daha iyi dolandırıcı yok. Günlerdir discord sunucunuzdayım saat başı VDS makinelerimiz'de bir problem var, VDS satışlarımız başladı, VDS makinelerimize reset atılıyor diye saat başına mesaj attınız. Şimdi beni discord'dan engellediniz ve böyle bir mesaj kısmı yoktu dediklerimiz zorunuza gidince mesajı 4dk önce düzenlediniz.Bunlar bir VDS satışı değildir, OVH tarafından satın alınıyor. İçirisine aktarım yapabilmesi için sunucular kuruluyor.
Discord'da da şöyle bir bölüm var.
Ekli dosyayı görüntüle 110781
Anlamamakta ısrarcısınız sanırımAhahaha gerçekten inanılmazsınız sizden daha iyi dolandırıcı yok. Günlerdir discord sunucunuzdayım saat başı VDS makinelerimiz'de bir problem var, VDS satışlarımız başladı, VDS makinelerimize reset atılıyor diye saat başına mesaj attınız. Şimdi beni discord'dan engellediniz ve böyle bir mesaj kısmı yoktu dediklerimiz zorunuza gidince mesajı 4dk önce düzenlediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 110783
Ekli dosyayı görüntüle 110784
Aynen aynen VDS satmıyorsunuz bu duyurları da ben şimdi kendim geçtim zaten.
Beni engellediğiniz için fotoğraf çekemedim kusura bakmayın. Berex arkadaşıma teşekkürler.
Hocam ben Atakan @Anacondas adlı kişinin yazdıklarına bakın oda benim ekran görüntüleri var oradaAnlam***ta ısrarcısınız sanırım
Berextr arkadaşınızı bize yollarsanız seviniriz onunla şahsi olarak bi kaç işim olucak
Konumuz günceldir.
Orada yeterli hiçbir şekilde ss görünmemekteHocam ben Atakan @Anacondas adlı kişinin yazdıklarına bakın oda benim ekran görüntüleri var orada
Teşekkürler, her zaman daha iyisi için çabalıyoruz.Yapıyorsun bu işi başarılar tavsiye ederimm
daha ne istiyorsun hacım hâla laga luga yapıyorsun parayı iade etmemek içinOrada yeterli hiçbir şekilde ss görünmemekte
Mesajınıza bakılmadığı için mi iade istiyorsunuz? Saldırıdan sunucunuzun çökmediği ortada.daha ne istiyorsun hacım hâla laga luga yapıyorsun parayı iade etmemek için
yorumunuz için teşekkür ederiz fakat forumda işini iyi yapanlar sürekli karalanırKonuyu baltalamak ya da absorbe etmek değil amacım ortada bir emek var ise o emeğin 10 katını 20 katını alınız ama ortada bir emek bir uğraş yok ise zaten bu dediklerimin hiçbiride tam anlamıyla olmaz Allah yolunuzu daim ve acık eylesin.