MineZ takım arkadaşları !

shnynr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MineZ son zamanlarda fenomen haline gelen , Arma2 adlı oyunun DayZ modundan esinlenilmiş olan bir zombie post-apocalyptic server dır. Ünlü youtuberlar (paulsoaresjr , robbaz ... ) tarafından çok kez gameplay / commentary / tips&tricks olarak ele alınmış ve hakkındaki videolar yüksek hitler almıştır. Oyun PVP&PVE olup Adventure tarzında ilerlemektedir (Dünyada blok kırma / yok etme yoktur ) . Server tanıtımı olmadığından burda keseceğim ve size server la ilgili bir kaç link bırakacağım .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Oyunda takım arkadaşının olması önemli bir şey ve aslında bu konunun amacı bu. Skype ' ı olan ve minecraft ' ı orjinal olan herkes bana katılabilir !

Minecraft : shnynr
Konuya cevap vermeniz yeterlidir bundan sonrasını konuşarak halledebileceğimizi düşünüyorum.

elektro878

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben minecraft satın aldığımda oynayabiliriz. şu an premium değilim. Ama yinede skype dan eklersen adım theleech67

shnynr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@ragecasts hazırda olan 20 + server var oralara giriyorsun , ve serverlar arası bilgi akışı var eu1 e girip çıktığında eu2 ye girdiğinde her şeyin elinde oluyor.
@flip kill dayZ modunu server'a kurmak uzun ve zahmetli bir iş . Biz zaten hazır olan resmi serverlara gireceğiz.
@oooo eu1 , eu2 , eu3 giriyorum ben

flip_kill

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tamamda dayz moduyla fake ile babijgi abinin yaptığı gibi demeye çalışıyorum ama herkes plugin sanıyor

shnynr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@flip , ben bilemeyceğim ama ben resmi server'larda oynuyorum oynamak istersen gel oynarız.

ooooo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet girdim ama seni bulamamam çok büyük sen hergün giriomusun bide

shnynr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@ooooo haftada 4 -5 gün , ayrıca koordinat verilince ya da bir şehirde buluşunca o kadar zor olmuyor

ooooo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam ama ben hergün giremem ayrıca senin dediğin serverlerden biri dolu görünüyor.