Minigame TeamDM

Pickopat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gangsta Games Ekibi Tarafından Hazırlanmıştır.
Hepinizi Bekleriz: 178.63.67.80

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum nasıl gelicem gereken herşeyi yazarmısın orjinal minecraft girişimi lazım + programmı lazım ne gerekiyorsa yaz lütfen sonra minecraftta sunuculara nereye ne yazacağımı yaz lütfen bende online oynamak istiyorum ama bilmiyorum

Pickopat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum nasıl gelicem gereken herşeyi yazarmısın orjinal minecraft girişimi lazım + programmı lazım ne gerekiyorsa yaz lütfen sonra minecraftta sunuculara nereye ne yazacağımı yaz lütfen bende online oynamak istiyorum ama bilmiyorum

Merhaba öncelikle. Anladığım kadarıyla Multiplayer oynamak istiyorsun. birçok sitede veriliyor zaten "Minecraft 1.5.2 (şu an ki sürüm)" indirmen gerekiyor. Daha sonra gerek bu sitede verilen veyahut başka kaynaklardan bulabileceğin ip adresleri var. Bak ben konuda üstte bizim ip adresini vermişim mesela. Oyun başlangıcında MultiPlayer'ı seçip bu ip adresini oraya gireceksin ve join olacaksin. Kolay gelsin

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi deniyim :D çakma ile olurmu orjinal minecraftmı lazım ?

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
he ok 1.5.2 dimi ama modsuz olucak ok
modları bir kenara atıp işletmden kaldırırım o zaman bi denerim[DOUBLEPOST=1371989705,1371989589][/DOUBLEPOST]şimdi ben bu ıp yi nereye yazıcam ?[DOUBLEPOST=1371990455][/DOUBLEPOST]dostum bağlandım süper ama countere giremedim olsun :D[DOUBLEPOST=1371990780][/DOUBLEPOST]dostum şifre istedi 2. girişte benim şifrem yokki ?[DOUBLEPOST=1371990857][/DOUBLEPOST]
şifre ne dostum şifre deyip duruyor bana ??​

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya dostum 2. girişimde çıkıp girdiğimde şifre istedi ne ifre söylermisin lütfen :(

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kayıt oldumda şifre koymamıştım :D o yüzden girmiyormuş şimdi hallettim

bide senin ismin ne ?? Benimki mehmemet02