Minwcraft Kasmıyor Donuyor?

ortaka123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft birden donmaya başladı. Oyunu ne güzel oynuyordum bi anda donmaya başladı. Şimdi menüsüne geldiğimde 4 saniyede bir donuyor ama dondumuda tam donuyor. Sistem özelliklerini açıklamaya gerek duymadım çünkü oyun gayet iyi çalışıyordu sonradan oldu.Bu sorun diğer arkadaşlarda göremedim.

HeLsiNq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı silip tekrar yüklüyebilirsin
Optifine kullanabilirsin
minecraftta yüklediğin modlarda donmaya yol açıyordur onları kaldırabilirsin
GameBooster kullanabilirsin oyun güçlendirici program belki işine yarar

ortaka123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraftı sildim tekrar yükledim
bu hata olurken optifine kullanıyordum
mod yüklemedim
gamebooster işe yaramıyor

hatta sistem geri yüklemesi yaptım bu bilgisayar ayarlarından kaynaklanan bir sorun değil oyundada değişiklilik yapmadım.
teşekkür ederim. ama çözüm bulamadım :(

ortaka123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hata durup dururken başııma geldi hani bir şey yapmadım + dan singleplayer oynuyordum ev inşa ediyordum birden donmaya başladı sonra sıklaştı berbat bir hal aldı

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş minecraft özelliklerini kısabilirsin oyuna girince ayarlar video ayarlari görüş mesafesi kısa yada normal bulutlari kapa bunlar donmayi azaltmali bende sadece görüş mesafesini normal yaptim donma kesildi

ortaka123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
menüde donmaya başlıyor dünyaya bağlanabilsem o kadar cok donuyorki 4 saniye çalışıyor 8 saniye donuyor bekleye bekleye girdim dünyaya ama menüyü açmama fırsat vermiyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bende oyuna girdikten sonra donmaya başliyodu sendeki muhtemelen pc kaldirmiyor

ortaka123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ama çalışıyordu donmadan önce hemde gayet iyi çalışıyordu ama YEMİN EDERİM SORUN ÇÖZÜLDÜ. DURUP DURURKEN OLDU DURUPDURURKEN DÜZELDİ. KANDIRMIYORUM GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE ama sanırım birdaha gelicek başıma bu hata neyse saoulun allh razı olsun

ortaka123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorun bilgisayarın gücünü açınca oluyormuş ama kapatıncada kasıyor benim bilgisayarım lenovo ideapad yani oyunları rahat oynamam için güç tuşunu açmam lazım ama bu oyun saçmaladı güçü açınca donuyor kapayında kasıyor :D sanırım kareim böyle bu sorun çözülmez :)
teşekkür ederim