Adınız, soyadınız: Taha Güç
Rol biliyormusunuz:Evet
Kaç yıldır oynuyosun:7
Hangi yetkiyi istersin:Yonetici Yada Mimar
Discord adresin:MrTahaBey#3436
Kendini tanıtırmısın:Ben Taha Soyadim Güç Yaşim 21 Sizinle oynamakla onur duyucam.
Adınız, soyadınız: Kadir Kırık
Rol biliyormusunuz: Evet
Kaç yıldır oynuyosun: 3-4
Hangi yetkiyi istersin: Mod
Discord adresin: DraqoNs#0128
Kendini tanıtırmısın: Ben Kadir Kırık 16.5 Yaşındayım 1Yıldır Adminlik Oldum Sunucularda Görevimi İyi Yaparım
Adınız, soyadınız:Ege Topal
Rol biliyormusunuz:Evet
Kaç yıldır oynuyosun:4
Hangi yetkiyi istersin:Mimar
Discord adresin:Ege#3804
Kendini tanıtırmısın:Ben Ege 14 yaşndayım 2 yıldır mimarlık işini yapıyorum sizinle iş yapmaktan gurur duyarım...
Ben Onur.11 yaşındayım.7 yaşımdan beri minecraft oynuyorum.şu an faction server için map yapıyorum.Merhaba,
MitaRP Askeri Rol Yapma sunucumuz için alımlar başlamıştır, şuanda haritamız hazır ancak basit dekorasyon şehir dekorasyonu ekleme düzenleme v.s yapabilecek bir mimar, discord sunucumuzla ilgilenecek bir yardımcı yönetici alınacaktır. Rol bilmeleri zorunludur. Bir şehir, silahlar, kaynak paketi, rol sistemleri, terörist grupları ve onlarca sistem bulunmaktadır.
Kod:Adınız, soyadınız:Onur Alp soyadı vermek istemiyorum Rol biliyormusunuz:Evet. Kaç yıldır oynuyosun:5yıldır Hangi yetkiyi istersin:Mimar veya mod Discord adresin:Runobey#6063 Kendini tanıtırmısın:
Ben Onur.11 yaşındayım.7 yaşımdan beri minecraft oynuyorum.şu an faction server için map yapıyorum.
Lanet olsunMerhaba, üzgünüz ekibimize alınmadınız.
Merhaba, üzgünüz ekibimize alınmadınız.
Adınız, soyadınız: Doğukan Er
Rol biliyormusunuz: Evet ama bana göre soru rol yapmayı ne kadar biliyorsunuz olmalıydı.
Kaç yıldır oynuyosun: 6 7 senedir
Hangi yetkiyi istersin: Yardımcı Yönetici
Discord adresin: Doğukan "LxS" Er#4491
Kendini tanıtırmısın: G mod Unturned Gta samp gta 5 gibi oyunlarda dahi rol yapmış bulunmaktayım 4 yıldır rol RP ( roleplay ) sunucuları ile haşır neşirim bir oyuncununda adminin de dilinden anlarım fazla yazıcak bir şey gelmiyor şu an aklıma yaş 19
Adınız, soyadınız: Berk Emre
Rol biliyormusunuz : Yes
Kaç yıldır oynuyosun : 6
Hangi yetkiyi istersin : MOD ( Çoğu yerde mod oldum. )
Discord Adresin : ! ΛCI † SEBΛSTIΛN’ ⨟#5917
Kendini tanırımısın : Ee Piçim.
Adınız, soyadınız:Emir Kaan Polat
Rol biliyormusunuz:evet
Kaç yıldır oynuyosun:1.7.2 sürümünden bu yana
Hangi yetkiyi istersin:Mimar
Discord adresin:__TheCooper__#7217
Kendini tanıtırmısın: Yani iyiyim mimarlığım iyidir bina yapım falan konusunda iyiyim we komutları biliyorum