MMORPG Black Desert'te Yeni Sınıf Lahn, STEAM İndirimleri ve Ejderhalar Diyarı Drieghan!

KL3BeRSoN

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
20
Uzun süredir beklenen, diğer sunuculara daha önce gelen Lahn sınıfı sonunda Türkiye sunucusuna da büyük bir güncellemeyle geldi. Gayet güzel bir video da hazırlamışlar sınıfı tanımayanlar videodan çıkarım yapabilirler. Oyunun hızına uygun çok akıcı dövüşen bir karakter.



Bu arada yeni başlayanlara da herhangi bir sınıfla level 56 olmaları halinde kalıcı erişim veriliyor. yeni mmorpg tadı arayanlar kesinlikle baksın derim. Etkinlik süresince paketlerde de indirimler var. https://www.tr.playblackdesert.com siteden inceleyebilirsiniz. Oyuna başlayacak arkadaşlar özel mesaj atabilir konuşuruz toplaşırız :)

Ramazan ayına özel etkinlikler de başlamış görevleri tamamlayarak +15 Cliff'in silahı veriliyor.

117057


Detaylar: Black Desert Türkiye and Mena Etkinlikler Cliff, Ramazana Özel Hediyelerle Dönüyor! - PEARLABYSS
 


Son düzenleme:

Alioth

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Hocam selam, ben de uzunca bir süre oynadım Black Desert ama son değişiklikler ve zamanımın olmamasından dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Son güncellemeyle birlikte gelen Lahn'a bayağı yükseldim :hunharca: bu aralar başlamayı düşünüyorum konuşalım bir ara :1:
 

Snuf

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
20
Selamlar. Black Desert ile ilgili başlığı görünce hemen atladım :D bu yeni sınıf Lahn sonunda geldi de oyunu oynarken yeni bir uğraşım oldu
 

Klasus

Demir Madencisi
Mesajlar
275
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
99
Puanları
490
Lahn ı 56 ya kadar kastım dahada kasacam çok menmunum tek sıkıntısı yetenekler bekleme süresine girdiğinde kullanırsan hasarı azalıyor onun dışında baya iyi zaten bekleme süreside 5 saniye genelde hem şu havada zıplamasıda şehirden şehire giderkene dağdan dağa düz bi rotada ilerlerkene iyi oluyor atada ihtiyacınız olmuyor hem pasif bi hareket hızı artışı var çok iyi bi çar musadan sonra en sevdiğim çar oldu
 

Ercan

Ağaç Yumruklayıcı
Kurucu
Site Danışmanı
R. Sorumlusu
Mesajlar
37
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
310
Puanları
690
Arkadaşlar, black desert online, forumumuzun resmi sponsorlarından biridir, henüz oynamayan denemeyen arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.
 

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
644
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
552
Puanları
1,630
Ruh hali
Oyuna ilk başladığım zamanlarda BDO için bir rehber hazırlamayı planlıyordum fakat işin içine girersem hepsini yetiştirecek vaktim olmayacak gibi gözüküyordu. Umarım oyunun biraz ünlenmesi ile yeni oyunculara kaynak sağlayabilecek rehberler çıkar. Oyundan biraz bahsetmek gerekirse:

İster grind yaparak(yaratık keserek), isterseniz life skill(balıkçılık, aşçılık, kimya, toplama, işleme ve dahası) yaparak para kazanabileceğiniz; geniş bir oyun kendisi. AFK olarak yapabileceğiniz birçok özelliğin olması zaten ayrı bir rahatlık. Öğrenene kadar oyundan biraz sıkan daha sonrasında ise kendini eğlenerek oynattıran bir yapıya sahip. birçok MMoRPG oyuna göre kat kat daha iyi bir grafiği var. Karakterler ise kişinin zevk alabileceği türden, nasıl bir oyun yapısını seviyorsanız elbet size özel bir karakter vardır. Karakterleri oluştururken neredeyse sıfırdan yapabiliyorsunuz, yüzde ki her bölümü özelleştirme imkanı sağlamış oyun.

Fakat oyunun tek eksiği ne yazık ki eski yönetim oldu diyebilirim. Bugların geç tespit edilmesi, yaptırımların yanlış yapılması, kendi hatalarını oyunculara yüklemeleri gibi birçok durum oldu. Bu dönemlerde oyuncusunun %50'sine yakını oyunu bıraktı. Lahn'ın gelişi ile biraz oyuncu toplamaya çalışılıyor gibi geldi. Malum Lahn sınıfı uzun zamandır diğer sunucularda olmasına rağmen MENA'ya çok geç geldi. -ki aşırı istenen bir sınıftı- Archer sınıfı ise çıktığı gibi MENA'ya geldi. Burada biraz yaza hazırlık olarak geldi gibi geliyor Lahn.

Evet, oyuna yeni başlamış ve başlamayı düşünen arkadaşlara elimden geldiğinde takıldıkları nokta da yardım edebilirim. Özelden yazmaları yeterli olacaktır.. @Ercan oyun içinde denk gelmek dileği ile..
 

Morona

Kömür Madencisi
Mesajlar
139
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
141
Puanları
640
Ruh hali
Eskiden deli gibi oynardım bi ara bıraktım sonra girmek istediğimde e postam patlak olduğu için giremedim, çarıma girmemin başka bir yolu var mı ? Bu arada mmorpgler arasında en iyilerden biri olduğu kesin...
 

KL3BeRSoN

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
20
Doom atı gelmiş alıp deneyen varsa yorumları alalım.
 

KL3BeRSoN

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
20
yeni bölge Drieghan oldukça hoş gözüküyor. Steam paketleri de hala %50 indirimde oyuna başlayacaklar bu fırsatı kaçırmasın.
 

crimekarshell

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Arkadaşlar Black Desert’ta yeni sınıf Shai’yi tek bekleyen ben değilim herhalde ?
Oynadınız mı ? Oynadıysanız ilk izlenimleriniz nasıll ?
 

Üst