MmotrGaming 2016 SkyBlock Server Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MTErdensan27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhabalar dostlarım tekrardan karşınızdayım düşündügünüz gibi yeni bir skyblock paketi hazırladım biraz hızlı paylaştım çünkü daha fazla bekletirsem paylaşmam zor olucaktı bunun için küçük kusurlar çıkarsa affola sizden hiçbir karşılık ve beklentim bulunmamakta sadece oluşan bug ve türkçeleştirme hatalarını bana mail adresime veya youtube kanalımda sktblock paket tanıtım videosu altında bana bilgilendirmenizdir dilerseniz hemen başlayalım

47 Adet Aktif Ve Kullanılan Plugin Bulunmaktadır İstediginizi Kaldıra Bilir Ve Değiştire Bilirsiniz Editlemede Oluşan Sonuçlarla İlgilenmiyorum

Desteklenen Spigot Sürümü: spigot-1.8-R0.1-SNAPSHOT-latest Duyurulma Tarih: 7 Mart 2015
Paketin Boyutu:41.4 MB (RAR)
Toplam Plugin Sayısı: 47
Lobi Varmı: VAR
Spawn Varmı: VAR
Ranklara Ozel Adalar: VAR
Toplam Harita Sayısı: 3
Rank Sayısı:6 <OYUNCU/VİP>

Sizler için ugraşarak rankları kolay verin diye sizle için skriptler ile ayarladıgım komutlar bulunmaktadır her rankın altında kişileri nasıl rank atlattıracagınızı gösterecegim her rank bir alt rankın özelligini taşımaktadır!

*500 Oyun İçi Para
*30 Oyun İçi Level
*DONOR Kasa Anahtari
*Kendine Özel Ada Tipi
*/fly Yetkisi
*Sunucu Doluyken Girebilme
*Daha Fazla Sethome Yetkisi
*44 Adet Rank Efektleri
Rank Atlatmak İçin:[/donor <Oyuncu>]

*1000 Oyun İçi Para
*100 Oyun İçi Level
*1 Adet Spawner
*VIP Kasa Anahtari
*Virutual Chest Ve Craftingtable Kullanım
*Beklemeden Isinlana Bilme
*Kendine Özel Ada Tipi
*99 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/vip <Oyuncu>]

*2000 Oyun İçi Para
*200 Oyun İçi Level
*2 Adet Spawner
*PREMIUM Kasa Anahtari
*/back Komutu Kullanabilme
*Ranka Özel Ada Tipi
*143 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/premium <Oyuncu>]

*4000 Oyun İçi Para
*400 Oyun İçi Level
*3 Adet Spawner
*LEGEND Kasa Anahtari
*Ranka Özel Ada Tipi
*/feed Komutu Kullanabilme
*/repair Komutu Kullanabilme
*187 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/legend <Oyuncu>]

*8000 Oyun İçi Para
*800 Oyun İçi Level
*4 Adet Spawner
*HEROBRINE Kasa Anahtari
*Ranka Özel Ada Tipi
*/heal Komutu Kullanabilme
*/repair all Komutu Kullanabilme
*/ptime Komutu Kullanabilme
*231 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/herobrine <Oyuncu>]

[VIDEO]

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.10.2 olması güzel. İçinde paralı pluginlerin olması legal midir ?

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.10.2 olması güzel. İçinde paralı pluginlerin olması legal midir ?
Aslında hayır, fakat internette bunların milyarlarca leakleri olduğunu düşünürsek bir problem yaratmayacağını düşünüyorum.

Edit: Plugin listesine yeni baktım, LeaderHeads'i kaldırmazsan başın ağrıyabilir benden uyarı.

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Heyo be koca yürekli adam :S son sürüm oly be oly be 1.10.2 sb sunucular açılacak yakında .s.s üşengeçler tarafından barmaklarına sağlık :D

edit:şaka bir yana eline sağlık üşengeç kişiler için güzel bir paket ama paralı eklentileri kaldırmazsan uyarı alırsın @BenZikriptiAzBiliom

Son düzenleme:

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Paket icerigine bakmadim fakat utf-8 ile turkce karakterler kullandigini umuyorum.

(Androiddeyim yazim hatam olabilir.)

MTErdensan27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Heyo be koca yürekli adam :S son sürüm oly be oly be 1.10.2 sb sunucular açılacak yakında .s.s üşengeçler tarafından barmaklarına sağlık :D

edit:şaka bir yana eline sağlık üşengeç kişiler için güzel bir paket ama paralı eklentileri kaldırmazsan uyarı alırsın @BenZikriptiAzBiliom
kardeşim şöyle parasını verip satın almak isterdim ama lakin paypal ülkede yok ayrıca bunlar imzaları spigot dan degil yani telif hakkılık bir durum yok

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kardeşim şöyle parasını verip satın almak isterdim ama lakin paypal ülkede yok ayrıca bunlar imzaları spigot dan degil yani telif hakkılık bir durum yok
Aslında var Türkiye'de paypal yasaklandı diye adamların emeğine saygısızlık edemeyiz bence şimdilik kaldır isteyene özelden verirsin uyarı alma ihtimalin var :ciddi:

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paypal filan benim pek umrumda değil. Azeri arkadaşım var Ziraat kartımdan atıyorum ona parayı o da Paypaldan alıyor benim için. Ayrıca Paypal yasaklanmış bile olsa yine de adamın bir emeği var. Evet haklısın farklı sitelerde bir sürü leak olarak duruyor. Ama onlara ulaşmak bu konudan ulaşmak kadar kolay olmayacaktır. Hadi tamam bunların hepsine bi cevap verdin, sonra millet sanki kendisi kodlamış, kimsede yokmuş gibi sunucularının konularına yazacaklar "Gelişmiş SkyBlock Sunucusu: Kimsede Olmayan İlk 10 Ada Kafa Pulugini, Tutoriyıl Pulugini..."

Neyse ben bu konudaki kendi fikrimi söyledim, @AdexTR bir göz geçirir konuya; konuda bir aksilik varsa o yapar gerekeni.

Bir de ViaVersionu 1.8-1.10 sunucular kullanıyor. Bu paket zaten 1.10 değil mi hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...