Mobil Girişlerde Yaşanan Sorun

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba, bu yazımı sitede yetkili olan kişilere hitaben yazıyorum.
Son günlerde bir kaç arkadaşımız "Tapatalk" ile sorunlar yaşıyor. Normalde belli bir süre geçmeden yazı yazamazken, tapatalk ile art arda myorum yollayabiliyorlar. Bu sorun mobil cihazlar ile "Facebook" gibi sosyal sitelerde de mevcut. Arka arkaya birçok yorum yolladıkları için forum kurallarını ihlal ediyorlar,"spam" olarak ceza alıyorlar. Fakat bunlar istem dışı olduğu gibi kendi suçları da değil. Tapatalk uygulamasından kaynaklanan bir sorun olduğu için mağdur duruma düşüyorlar. Yetkili arkadaşları anlıyorum görevlerini yapıyorlar onlara haksız olduklarını söylemiyorum.
Benim isteğim arkadaşlarımızın gereksiz yere ceza almalarını önlemek için bu koşulları göz önünde tutarak cezaları tekrar gözden geçirmeleridir. Tapatalk ile bu sorunların yaşanmaması için bir çözümün getirilmesi de yararlı olur.
Site yöneticilerimiz;
@tekno 51 @Ercan @Hsbas @lifeisblacks

Forum Yöneticilerimiz;
@aradabir007 @Fujia @SearchTR @sleepypixxel @xWiggle

Sizden ricam lütfen biraz vakit ayırıp, bu önemsiz görünen ama üyelerimiz için önem arz eden konu hakkında yardımcı olmanız. Şimdiden yardımınız, ilginiz ve emeğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bende de oluyor artık bug olunca Tapatalk bugu yüzünden fazla mesaj atıldı diye editliyorum ama nerede bug olacağını bilmiyorsun aniden çıkıp da banlanmaktan korkuyorum

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tapatalk bugu yüzünden fazla mesaj atıldı

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tapatalk bugu yüzünden fazla mesaj atıldı

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak yine oldu ya acaba bir süre webden mi girsem?

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bak yine oldu ya acaba bir süre webden mi girsem?

Ben mobilde iken hep webden giriyorum. Daha kolay oluyor ama site kasıyor o seferde sıkıntı orada. Bence mobil için belirli bir uygulama olabilir çünkü mobilden girmek ölüm.