Mod Konusunda Bir Soru

CaptainReal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ModLoader, Forge ve bunları istemeyen modları aynı anda kurabilir miyim? Veya nasıl kurabilirim? Minecraft'ı satın aldım ve tekkit oynamak istiyorum 1.5.1 için var mı?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Başlığın aksine biden çok soru var :D
Hangi modları yükleyeceksen söyle link atayım
Force gerektirmeyen modları aynı anda kullanabilirsin, örnek optifine ve toomany Items gibi.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Setup biçiminde aradım ama skydaz henüz herobrine mod'un 1.5.1 versiyonunun setupunu yayınlamamış.
Buyur buna bak :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yükleme anlatımı var ama gavurca :D galiba buda Installer ile yükleniyor ama bilmiyorum ya Herobrineyi daha önce ne merak ettim ne gördüm ne de modunu yükledim :D

Seek_Mine | Yiğit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyununun orjinal olması gerekiyor veya FTB oynamanı tercih ederim hazır modlar var 2 saat araştırıp bulmakla kimin işi olur (Benim değil)

CaptainReal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Zaten oyun orjinal. 1-2 hafta önce satın aldım. Ayrıca FTB ney oluyor. Kusura bakmayın fazla bilgim yok.

Seek_Mine | Yiğit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten oyun orjinal. 1-2 hafta önce satın aldım. Ayrıca FTB ney oluyor. Kusura bakmayın fazla bilgim yok.
FTB minecraft ın modlu hali minecraft'a mod yüklemek için 2 saat uğraşmana gerek yok senin premium üyeliğin varsa googleye ftb yaz indir ordan gir mod seç launch yap biraz sürücek ama normal minecraft için kim o kadar modu arıcak ondan daha az süreni alıcak