Mod Öneriyorum! ^-^

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, bu başlık altında size istediğiniz türde modları öneriyorum. Siz bana; sizde hangi modlar olduğunu... | Nasıl bir mod aradığınızı(RPG, Eğlence, Savaş, Teknik, Creavite, Basic Survival vb...) aradığınızı söylüyorsunuz ve bende size öneri olarak mod söylüyorum. Siz sorduğunuz sürece bu konu güncel kalacak ^^... Örnek vermek gerekirse;

- Örnek

Bende, Buildcraft, IC2, Powersuit modları var. Survival'ı kolaylaştıracak(veya zorlaştıracak) Teknik mod arıyorum.

Bu şekilde gönderdiğiniz şekilde size en iyi şekilde yardım ede bilirim. Hadi yollayın! ^-^

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eğlence :sırıtmak:

Superheroes Unlimited(Süper kahraman kostümünü giydiğinde giydiğin süper kahramanın gücüne sahip oluyorsun...), More Exploesives(Oyuna füze, havai fişek gibi hava saldırı sistemleri ve araçları ekliyor.) ve Pixelmon'u(Oyuna pokemon getiriyor.) öneririm.

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TreeCapitator/Timber olabilir :sırıtmak: Fazla mı basit oldu? :sırıtmak: Aklıma başka gelmedi :sırıtmak:

--Ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resimde soldaki log'ların üstünde blok ve ingot'lar duruyor, bunu hangi mod sağlıyor?

The Barrels Mod, oraya 64 stack tane istediğin bloğu, madeni yani Minecraft'daki bütün eşyaları koya biliyorsun.

barış_39

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teknik modlar istiyorum . IC2 , Thermeal expanion , tinkers consturct , redpower 2 haricinde .

efesenoz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GalactiCRaft? O çok teknike girmiyor bence. Sadece oksijen alma boşaltma ve diğer makineler var. Daha çok ortada derece bir mod. IC2 yle bir alakası yok?