ben hala düzeltemediiimDüzelttim! Sistem Geri Yüklemesi sağolsun!
ben hala düzeltemediiim
Build Failed
Önce cmd`yi aç.Kadir;
Bu hatayı alıyorum sürekli.Önerin nedir ?Kod:'gradlew.bat' iç yada dış komut çalıştırabilir program ya da toplu iş doyası olarak tanınmıyor.
Yine olmadı.İndirdiğim forge'la alakası olabilir mi ?Önce cmd`yi aç.
Sonra forge`u kurduğun yerin adresini kopyala (İnternettekini değil. Dosya adresi)
cmd ye şunu yaz
cd dosyadresi
dosyadresi yerine dosyanın adresi gelecek. enter a bas ve tekrar dene.
gradlew`i çift tıklayarak mı çalıştırdınız ?Yine olmadı.İndirdiğim forge'la alakası olabilir mi ?
Sanırım burdan sorunun kaynağını bulduk. gorge klasöründe "gradlew" yok. 1.6.4 forge 'un src sürümünü indiriyorum.Sıkıntı bende m ?gradlew`i çift tıklayarak mı çalıştırdınız ?
1.6.4 de sadece forge.bat`ı çalıştırmanız yeterli olacaktır. Ama benim anlatımım 1.7.2 için [DOUBLEPOST=1406136456,1406136320][/DOUBLEPOST]Yapamayanlar için forge linki : http://www.mediafire.com/download/qvohs88k7u6i1sz/MyForge.rarSanırım burdan sorunun kaynağını bulduk. gorge klasöründe "gradlew" yok. 1.6.4 forge 'un src sürümünü indiriyorum.Sıkıntı bende m ?
Anlatım 1.7.2/1.7.10 için. Daha düşük bir sürüm kullanıyorsanız sadece install.bat`ı çalıştırıp mcp klasörünün içndeki eclipse dosyasını eclipse programına göstermeniz yeterli olur...@KadirBerk yorumuma cevap ver yıkarıda dediklerinin hepsini yaptım yinede yok!
MyForge'u kullanıyorum senin verdiğin.Anlatım 1.7.2/1.7.10 için. Daha düşük bir sürüm kullanıyorsanız sadece install.bat`ı çalıştırıp mcp klasörünün içndeki eclipse dosyasını eclipse programına göstermeniz yeterli olur...