Mod yükleme hakkında kısa bir soru

trkksl001

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft'ı silmek zorunda kalmıştım. Sonra indirdiğimde daha doğrusu çalışdığımda bunu başaramadım. Bende sitenizden Minecraft'ı indirdim. MinecraftSp ile oynuyorum buraya kadar sorun yok. Ama silmeden önce hayvan modu(tavşan, aslan, at, keçi, v.b) yüklüydü ve çalışıyordu. Ama buradan indirdiğim Mc'da Meta-Inf'i siliyorum modu yüklüyorum ama yinede olmuyor. çalıştır>%appdata%>...>minecraft.jar'dan siliyorum yine olmuyor. Nasıl yapıcağımı söyler misiniz? (hayvan modu değil sadece too many items lazım).

xedas89

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim;
Anladığım kadarıyla sorunun mod yükleyince oyun açılmıyor yanlışmıyım ?
Kardeş örneğin Minecraft'ının version'u 1.3.1 ise sen gidip 1.3.2 mod yüklersen çalışmaz çakışır yani bana sadece too many items lazım diyorsun ;

Sen bana minecraft'ının versiyonunu söyle ona göre too many items veriyim ?

trkksl001

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet açılmıyordu. too many items'in yeni sürümünü indiriyim dedim. minecraft bozulmuştu. şimdi Mc 1.3.2 yüklü ve çalışıyor. teşekkürler :)

trkksl001

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
moderatörler kapatmadan bi soru daha sorayım :D. mod installer lerde şöyle bi uyarı veriyor; "değer null olamaz. parametre değeri; path" gibi birşeydi yardım edebilir misin?

xedas89

Marangoz
En iyi cevaplar
0
harika bir oyun sağlun
Evet öyle :)
moderatörler kapatmadan bi soru daha sorayım . mod installer lerde şöyle bi uyarı veriyor; "değer null olamaz. parametre değeri; path" gibi birşeydi yardım edebilir misin?
Kardeş hiçbir yerde en ufak bir ipucuna bile rastlamadım ne biçim bir hataymış arkadaş tam ismini vermezsen yardımcı olamam maalesef :(

MinecraftKingOgZ

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
KARDEŞ BEN O SORUNU ÇÖZDÜM PATH SORUNUMUDUR NEDİR
GÖREV YÖNETİCİSİNE GİR
ÜSTTEKİ SEÇENEKLERDEN İŞLEMLER E BAS
ORDA JAWAW.32 Mİ ÖLE BİŞİ VAR ONU BUL VE İŞLEMİ SONLANDIR DE SONRA YÜKLE