Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim bildiğime göre çalıştır>%appdata%>.minecraft>bin klasörünün içine modloader in içindekileri atcaz sonra orda MTA-INF miydi öle bi dosya var silcez sonra o minecraft dosyasında mods dosyası olcak oraya atcaz ben böyle biliyorum ama ben hazır mod yapabiliyorum çünkü mta-ınf yi silemiyorum .
Ya ben yüklemeyi başarıyorum HATTA ÜSTÜNE META-INF dosyasını sildim ama diyorki NULL yetersiz parametre adı : PATH diyor yeniden deniyorum Modun adını sölüyor Intsallet diyor sonra minecraffta baktığımda hiçbişi olmuyo mod yüklenmiyo HELP ME yardım:cry::cry: :cry:
Yahu arkadaşlar ben oyunu sildim yeniden yükledim mta falan dosyayı sildim ama yinde olmadı bilen varsasöyliyebilirmi team wiever falan verim yapın nolru yarıdm edin :mad::blase:
Yahu arkadaşlar ben oyunu sildim yeniden yükledim mta falan dosyayı sildim ama yinde olmadı bilen varsasöyliyebilirmi team wiever falan verim yapın nolru yarıdm edin :mad::blase:
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.