Moderatör Başvurusu - WhoIsLance_

WhoIsLance_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Neden moderatör olmak istiyorsunuz?: Foruma katkım olacağına inanıyorum.Aklımda bir kaç fikir var.Eğlenceli fikirler ^^
Haftada kaç saatinizi foruma ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?: Normal üyeyken bile 2 saatimi ayırıyorum foruma (günde).Bu mod olduktan sonra 4'e bile çıkabilir.Hmm,günde 3 saat desek ; Haftada 21 saat eder :p
Forum moderatörlüğünde ne gibi tecrübeleriniz var?: Bir Minecraft forumunda zaten moderatördüm.Bazı nedenlerden dolayı ayrıldım.2 tane Android forumunda görev aldım.
Nerede yaşıyorsunuz?: Malatya
Yaşınız?: 16
Herhangi bir özel yeteneğiniz var mı?: Ee,ne desem ki şimdi :p Aslında var ya.İyi futbol oynarım.Baya madalya aldım.Sosyal aktivitelerim yüksektir.O kadar PC başında değilim.Günde 3 saat ayırırm dediğimde 15'er dakika aralık ile.Arkadaşlarım bana sıcakkanlı der.
Herhangi bir okula gidiyor musunuz veya bir işiniz var mı?: Evet,liseye gidiyorum
Görev almak istediğiniz bölüm ve nedeni: Multimedya bölümünde görev almak istiyorum.Özellikle küp sanatı.Aklımda değişik yarışmalar var.Ödül de dağıtacağım.İnsanları hem eğlendirirken hemde bişeyler katacağıma inanıyorum.Güzel olacak güzel :D
Düşündüğüm bir yarışmayı anlatayım mesela.(Küp sanatı ile ilgili.)
Adamlara bir konsept ve bloklar vereceğim.(ör : Western konsepti ve sadece tahta kil kullanın gibii)
Öyle işte :(
1 yarışma daha.(Ekran görüntüleri ile ilgili)
Ben bir seed vereceğim.Ve oyunculara o seeddeki en iyi manzaraların resmini çekip atın diyeceğim.Belki '' böyle iş olmaz adamlar hile yapar ''dersiniz ama hiçbir hata olmayacağından eminim.Bölümün fazla uzamaması için yazmıyorum.
Herneyse ; işte oylamaya sunulacak bu resimler.En çok oy alan kazanacak.Bende ödül vercem. ._. (bu tüm yarışmalarım için geçerli)
 
Üst