- En iyi cevaplar
- 0
Parti kur oy verek başgan
Alımlar yakında tekrar açılacak foruma tekrar bir yönetim ekibinin toplanması lazım.Buraya adım attığınız iyi oldu, hazır ayağınız buradayken şunlara cevap alabilirsem çok iyi olur:
-Alımlar ne zaman yapılacak?
-4 uyarım var ve üzerinden uzun zaman geçmiş, iyi hal vb. gibi bir durum olacak mı?
-Bölüm moderatörleri sadece kendi bölümünden mi sorumlu yoksa farklı bölümde gördüğü bir durumu bildirmek de zorundalar mı?
Ve 3 tane de başka soru:
-Gruplar ne zaman geri gelecek?
-Moderatörler de normal üyeler gibi konularda -kuralları çiğnemeden- tartışabilir mi? B)
-House giflerini kullanmaya devam edebilir miyim? B)[DOUBLEPOST=1434142232,1434142170][/DOUBLEPOST]
Onlar olmazsa olmaz, hiç merak etme sen. B)
1.alımlar sürekli açıkBuraya adım attığınız iyi oldu, hazır ayağınız buradayken şunlara cevap alabilirsem çok iyi olur:
-Alımlar ne zaman yapılacak?
-4 uyarım var ve üzerinden uzun zaman geçmiş, iyi hal vb. gibi bir durum olacak mı?
-Bölüm moderatörleri sadece kendi bölümünden mi sorumlu yoksa farklı bölümde gördüğü bir durumu bildirmek de zorundalar mı?
Ve 3 tane de başka soru:
-Gruplar ne zaman geri gelecek?
-Moderatörler de normal üyeler gibi konularda -kuralları çiğnemeden- tartışabilir mi? B)
-House giflerini kullanmaya devam edebilir miyim? B)[DOUBLEPOST=1434142232,1434142170][/DOUBLEPOST]
Onlar olmazsa olmaz, hiç merak etme sen. B)
Alımlar yakında tekrar açılacak foruma tekrar bir yönetim ekibinin toplanması lazım.
Uyarılar konusunda şuanki yönetim ekbiiyle görüşeceğiz ve bi karar verilecek. Uyarılarınızın ağırlığına bakılarak moderatör seçilebileceksiniz.
Bölüm moderatörleri sadece kendi yetkilierinin bulunduğu bölümlerden sorumlular ancak bir uygunsuzluk görülürse diğer yönetimdeki kişilere bildirilebilir.
Gruplarla ilgili daha bir bilgim yok.
Moderatörlerde belirli konularda fikir belirtebilirler ancak bu tartışmaya büyümemelidir.
Gifleri kullanmaya devam edebilirsiniz.
Herkese özel moderatörKendi moderatörümüzü kendimiz seçsek fln .-.
Herkese özel moderatör![]()
Talep etme hakkım olursa minecraft multimedya ile başlarım muhtemelen, diğer bölümlerden daha sakin.Moderatörlük yapmadım ama eskiden arkadaşımın bir oyunda serveri vardı orada oyunun içerisinde kontrolcüydüm bu kontrolcülük çok zordu çünkü serverde 24 saatlik log dosyaları vardı bu log dosyalarının içerisinde 24 adet log.txt vardı bunlar saatlere göre ayrılıyordu chatte küfür edenleri buradan bulmam gerekiyordu server öyle az kişili değildi 5 saniyede 10 mesaj geliyordu sen düşün o logların 3,5 gününü ben kontrol ediyordum hafta sonları yapıyordum bunları ama bunları yaparken canım çıkıyordu forumda bunun gibi bütün konulara tektek bakman gerekiyor ve forum daha büyük bir mekan bir konu oluyor 10 sayfa mesaj geliyor ve binlerce konu oluşturuluyor bunlara tektek bakman gerek yada sana bir bölüm verilir mesela minecraft sunucu kısmı sana verilirse sunucu reklamı açmada gereken kurallara uyulup uyulmadığına bakman gerekiyor gayet uzun bir iş ama moderatörler yaptıkları işten azda olsa para alıyorsa mesela aylık 50 TL fln bunu yapmak çokda zor gelmez oturduğun yerden yalnızca ceza vererek para kazanıyorsun tabi bu olayın dış kısmı moderatörlüğün iç kısmını hiç olmadığım için bilmiyorum![]()