Moderatörlük Hakkında

Sizce başvuru yapmalı mıyım?

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
2 senedir niyetim vardı. Pek tanınan bir şahsiyet olmasamda fujia alımlarda 1 küçük uyarının engel olmadığını söyleyince başvurdum. Hayırlısı bakalım. Tanınmamanın sakıncası yoktur bence. İşimi hakkıyla yapayım yeter.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kural dışı olmadığı sürece istediğimi yazabilirim gerisi seni ilgilendirmiyor.
Moderatörlere ayak işçisi diyerek hakaret ettin. Konuyu baltaladın kural dışılığın budur işte. İsminden zaten ruh halin anlaşılıyor. Şimdi işine bakta konuyu kirletme.

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatörlere ayak işçisi diyerek hakaret ettin. Konuyu baltaladın kural dışılığın budur işte. İsminden zaten ruh halin anlaşılıyor. Şimdi işine bakta konuyu kirletme.
Seni ilgilendirmiyor, kural dışı bir yazım varsa onla yetkili ilgilenir. Modaratörlük hakkında bir bilgin olmamasını yaşının küçük olduğuna veriyorum. Beni tekrar alıntılama.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
  • Mini Moderatörlük
Mini-moderatörlük bir kural ihlali durumunda üyenin gönderisine ihlal ettiği kural hakkında bilgi yazmaktır. Eğer bir üye bir kuralı ihlal ettiyse (konunun yanlış yere açılması veya gerekli içeriğin olmaması gibi) diğer üyelerimizin hangi kuralı ihlal ettiğine ve bunu nasıl düzelteceğine dair üyenin konusuna mesaj yazması serbesttir. Uygun bir "Mini-moderatörlük" şu şekilde olmalıdır:
    • Hangi kuralın ihlal edildiğini açıklar
    • Gerektiğinde kural ihlalini nasıl düzeltebileceğini açıklar
    • "Rapor edildi", "Moderatörlere bildirdim" gibi mesajlar göndermez.
Daha sonra içeriği rapor etmelidir. Rapor etmeden "mini-moderatörlük" yapmak yasaktır.

"Mini-moderatörlük" mesajları ilgili bölüm moderatörü tarafından daha sonra kaldırılacaktır.
İyi forumlar beyfendi. Umarım ukala mesajlardan vazgeçersin.
Baya baya ilgilendiriyor.
Görmezden gelindiniz.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Seni ilgilendirmiyor, kural dışı bir yazım varsa onla yetkili ilgilenir. Modaratörlük hakkında bir bilgin olmamasını yaşının küçük olduğuna veriyorum. Beni tekrar alıntılama.
Diyorsun ki hayatınız boyunca hiçbir şeyi canınız istese bile yapmayın. O zaman oyun da oynaman gerekmez ? Bir şey kazanmıyorsun sonuçta.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kural dışı olmadığı sürece istediğimi yazabilirim gerisi seni ilgilendirmiyor.
Kurallarda biraz saygılı olunması gerektiği yazmıyormu bu yalnızca küfür değil konuşma biçiminide içine katar.
Edit: Ayrıca daha yeni bu foruma kayıt olmuşsun huyunu suyunu bilmeden konuşma derim sonra acısını çok çekersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...