Avioteto
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaslar
Ben Denizhan.Bir Serverde Yetkili Olup O Serveri Geliştirmek İstiyorum.
Bu Yuzden Beni Alıcaklar Bana Güvenip En Azından Ftp (Filezilla) Vermelidir.
Ad : Denizhan
Yas : 15
Memleket : Adana (Ne İşinize Yarar Bilmem Ama )
Tecrube : LiveMc , RaveCraft , Bunlarda Kurucuydum. Çok Sunucuda Oldumda Hatırlamıyorum.
Minecraftı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz : 1.5 Yıl Sanırsam . Ben Varken 1.5.2 Vardı Hemen 1 Hafta Falan Sonra 1.6.2 Çıktı Sanırsam.
Kaç Saat Oynuyosunuz : 6-12 Saatleri Arası
Build Yeteneğiniz : Mediavel Bakımından Iyi , Modern Bakımındanda Iyı. Çok Hoş Dekorasyon Yaparım.Resim Gerek Yok.İğrenç Olsa
İğrenç Derdimki Moderator Veya Admin Alıorsunuz Builder Değil.
Plugin Anlama Oranı : Plugin Yazamam Ama Her Yerine Her Tarafını Her Şeyini Yaparım . Config Language Komut Türkçeleştirme Perm Deiştirme Falan Filan.
Skript Yaabilirim.Hatta Bayada Iyiyimdir. Bundan Once Rank Sistemi Değişik Şeyler Yazmıstım.Sadece Fonksiyonlardan Anlamam.Oda İnş Anlayacam.
Yakında Java Orenmeye Baslıcam.
Skypem : Denizhan_Onr_1103 Gök Bayrak Var [ Türkistanın Bayrağı ]
Iyi Günler Bekliyorum
Ben Denizhan.Bir Serverde Yetkili Olup O Serveri Geliştirmek İstiyorum.
Bu Yuzden Beni Alıcaklar Bana Güvenip En Azından Ftp (Filezilla) Vermelidir.
Ad : Denizhan
Yas : 15
Memleket : Adana (Ne İşinize Yarar Bilmem Ama )
Tecrube : LiveMc , RaveCraft , Bunlarda Kurucuydum. Çok Sunucuda Oldumda Hatırlamıyorum.
Minecraftı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz : 1.5 Yıl Sanırsam . Ben Varken 1.5.2 Vardı Hemen 1 Hafta Falan Sonra 1.6.2 Çıktı Sanırsam.
Kaç Saat Oynuyosunuz : 6-12 Saatleri Arası
Build Yeteneğiniz : Mediavel Bakımından Iyi , Modern Bakımındanda Iyı. Çok Hoş Dekorasyon Yaparım.Resim Gerek Yok.İğrenç Olsa
İğrenç Derdimki Moderator Veya Admin Alıorsunuz Builder Değil.
Plugin Anlama Oranı : Plugin Yazamam Ama Her Yerine Her Tarafını Her Şeyini Yaparım . Config Language Komut Türkçeleştirme Perm Deiştirme Falan Filan.
Skript Yaabilirim.Hatta Bayada Iyiyimdir. Bundan Once Rank Sistemi Değişik Şeyler Yazmıstım.Sadece Fonksiyonlardan Anlamam.Oda İnş Anlayacam.
Yakında Java Orenmeye Baslıcam.
Skypem : Denizhan_Onr_1103 Gök Bayrak Var [ Türkistanın Bayrağı ]
Iyi Günler Bekliyorum