Modlar gelmiyor (HERŞEYİ YAPTIM)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
3 mod çalıştı ile hiç biri çalışmadı arasındaki çelişkiyi yok sayıyor ve açıklıyorum:
Modların bazıları Mineacrt.jar ın içinde atılırken bazıları forge ve ya modloader ister forge ile çalışanların çalışması için modları mods klasörüne atın ama dikkat edit bazı modlar coremod olabilirler; Modların indirme sitelerinden bunu anlayabilisin ve sanırım modloader da aynı yada benzer

Emirhangg

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 mod çalıştı ile hiç biri çalışmadı arasındaki çelişkiyi yok sayıyor ve açıklıyorum:
Modların bazıları Mineacrt.jar ın içinde atılırken bazıları forge ve ya modloader ister forge ile çalışanların çalışması için modları mods klasörüne atın ama dikkat edit bazı modlar coremod olabilirler; Modların indirme sitelerinden bunu anlayabilisin ve sanırım modloader da aynı yada benzer
3 Mod çalıştı birisinin texturu bozuk Ruby moddu oda.Ruby ore lav texturunda aletllerde müzik diski. 2.reis minimap 3.Single Player Commands. Ruby modun fotuğraflarını gösteriyim.

Ekli dosyalar

• 2013-02-15_16.50.27.png
    2013-02-15_16.50.27.png
    261.7 KB · Görüntüleme: 420

[ÐИд]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hamachi yada bukkit serverin varsa mod spawnını kapatmışsındır bunu düzeltmek için server properties dosyasında modspawnerini true yap iyi forumlar ve düzeltirsen ne mutlu bana