modlardaki gibi blokları plugin ile servere ekleyebilirmiyiz

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar başlıkta sorumu yazdım ben crayzcraft mod paketini kullandım orda yeni yeni bloklar vardı build için onun plugini varmıdır varsada servere ekleyip blokları satabilirmiyim markette falan modun adını bilmiyorum çünkü mod paketinde bi hayli mod oldugu için yardımcı olursanız sevinirim :)

- İyi Forumlar

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Plugin ile oyunda normalde olmayan bir objeyi malesef ekleyemezsin.
Modlar oyuncunun oyun dosyalarına direk olarak veri transfer ettiği için oyunu tamamen kendi içeriğinde bulunan özellikler ile değiştirebilir.
Eğer yeni blocklar istiyorsan sunucunu modlu bir sunucu olarak kurmalısın yada şöyle bir yöntem ile yapabilirsin;
Oyunda bulunan blockları 1.8 de gelen 3d modelleme ile görüntülerini değiştirip sahte bir görünüm olarak oyuna ekleyebilirsin örneğin tenis masası sandalye vs şeyler tabi bunun içinde oyuncuların senin tasarlamış olduğun doku paketini indirmeleri gerekecektir. Kısacası sadece plugin ile böyle bir sistemi yapmak mümkün olmuyor.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
anladım bilgilendirmen için teşekkür ederim :)

tank veya helekopter gibi şeyler ekleme imkanıda yok sanırım ?

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
anladım bilgilendirmen için teşekkür ederim :)

tank veya helekopter gibi şeyler ekleme imkanıda yok sanırım ?
blokları ancak görünüm olarak ekleyebilirsin. bu da doku paketi kullanarak olur.
işlevlerini değiştirmek için pluginler de olabilir.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim ilgilendigin için ama okadarda önemli degil madem olmuyor

yeni konu açmak istemiyorumda şimdi bi sorum daha var nether ve end dünyasını bukkit yml server pro bir şey bir şey dosyalarından false yapıp silince siliniyor bidaha geri gelmiyor ama askyblock_Nether dünyasını bitürlü silemedim askyblockun configindeki tüm netherleri false yapmama rağmen ben bu dünyanın bidaha gelmesini istemiyorum aynı bukkit ymlde allow end i false yaptıgımız gibi ayar yokmu ?

sorun çözüldü blank map indirdim blank mapın içindeki verileri askyblock_netherle değiştim :)