Modları yükleyince Minecraft açılmıyo

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başıktaki gibi birkaç mod yükledim bi 5-6 tane falan açılmıyor. Not Enough items'in kodunu değiştirince bi yükleme yapıyodu onuda dogru yaptım yüklemeyi yapıyor ama minecraft açılmıyor. Loglarda gelmiyo
Modlar:
3D Blocks Mod 1.7.2
CodeChickenCore 1.7.2
Not Enough İtems Mod 1.7.2
Plant Mega Pack Mod 1.7.2
Walled City Generator Mod 1.7.2

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlardan biri sorun çıkarıyor kanımca. Teker teker çıkarıp dene

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
modları rardan çıkarmadan mods klasörüne at en önemlisi modların senin mc sürümünle uyuşması ve bu modlar için forge modloader kurmalısın modları kurduktan sonra %appdata%/.minecraft/bin' in içindeki minecraft,jar'a gir ve içerisindeki
meda-inf sil sorun düzelir :)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
modları rardan çıkarmadan mods klasörüne at en önemlisi modların senin mc sürümünle uyuşması ve bu modlar için forge modloader kurmalısın modları kurduktan sonra %appdata%/.minecraft/bin' in içindeki minecraft,jar'a gir ve içerisindeki
meda-inf sil sorun düzelir :)
Olum sen herhalde 1.2.5-1.5.2'de kalmışşısn ? META-INF falan eskide kaldı. artık minecraftta bin diye bir dosya bile yok

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Olum sen herhalde 1.2.5-1.5.2'de kalmışşısn ? META-INF falan eskide kaldı. artık minecraftta bin diye bir dosya bile yok
1.5.2 oynuoyrum 1.7de falan mod yüklemek zor dediler bende hiç girmedim o işlere :S

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Modlar 3d modu dışında dierlerini yüklemeyi dene hem arkadaşın dediği gibi sıra sıra dene mesela 1. modu yükle sonra mineye gir acıyosa 2. yükle gir dene böyle böyle sonra ne zaman girmedi sorun o moddadır