Modlarla ilgili bir soru ....

temp542

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazı Modlar Var Resimdeki gibi grup ayrılıyor bu da tabi bana kolaylık sağlıyor ama bazı modlar varki grup oluşturmuyor bu da bulmakta zorluk çekiyorum onları kendimiz gruplayabilir miyiz?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Büyük bir ihtimal olmaz.Fakat mesela gruplanmayan bir mod diyelim.Mesela IC2 gruplanmasa veya No Many İtems indirerek o alttaki searcha @IC2 yazacaksın. mesela BC Transport bir BuildCraft eklentisi ve eklenti olmadığı için gruplanmıyor.Bunu @Mod.BC Transport yazarak o modun eklediği eşyaları bulabilirsiniz.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Recpie yani craftinglere bakabiliyorsun.TMI ile aynı işlemi görüyor yani yandan eşya alabiliyorsun fakat bilgisayarın ingilizceyse.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet ama İngilizce daha iyi oluyor daha sağlam öbür modlardada sorun olmaz extrabees gibi.

temp542

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kafamı karıştırdınız :D[DOUBLEPOST=1375109770,1375109625][/DOUBLEPOST]Ben sadece modlar grup grup olsun istemiştim :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim sen Not Enough İtems indir.Yandan eşya almak istersende ingilizce yap veya bir config bul.Benim dediğim gibi yap grup olmuyor ama öyle olsun.Öyle modları rahat görürsün mesela @Mod.BC Transport yazarsan o modun eklediği her şeyi görürsün.

temp542

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim sen Not Enough İtems indir.Yandan eşya almak istersende ingilizce yap veya bir config bul.Benim dediğim gibi yap grup olmuyor ama öyle olsun.Öyle modları rahat görürsün mesela @Mod.BC Transport yazarsan o modun eklediği her şeyi görürsün.

Tmm Her Şey için sağolun :)