Modu Söyleyin Ben Link Verim (1.4.2)

iyimi yapmışım panpa?

• he la panpa

Kullanılan: 15 71.4%
  • olm bak git

Kullanılan: 6 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    21

MakarovBL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler mod çok imkansız bir mod olmasın mesela maç oynama modu fln olmasında böyle yeni zırhlar olsun yeni silahlar olsun savaş modu olsun yani clay soldiers modu gibi fln yani (ardarda mod isterseniz darılırım ama haa :) )
ve modlarıda tabii ki hmen direk öyle verecek değilim biraz benimde sitelerde gezinmem lazxım aşından size bir site verim bile orda modlar var 1.4.2
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buyurun modlarbunlar saat öğlen 5 te açık değilim okulum var yaşıma bakmayın :) 5 te kapıyorum 2 de açıyorum

nezih_1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben plugin ariyorum bukkite mod yüklemeyi sağlicak plugin o olmadi bukkite birbirine saldiran asker gibi plugin ariyorum

KenanKraL07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben sana güveniyorum :) bulursun eminimki ben bi mod arıyorum herhalde plugindi veya modda olabilir...Spawner (Canavar Yaratıcı)'a sağ veya sol tıklayınca ne yaratmak istiyorsan onu seçme modu veya puligini var onu bulursan +repini veririm :) şimdiden teşekkürler

KenanKraL07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birde ayrıca bizim adam istediği şeye dönüşme modu var bi tuşa basıyosun endermana falan herşeye dönüşebiliyosun ingilizce bi videosunu izlemiştim linki falan yoktu hatırladığıma göre onunda adını biliyorsan verebilirmisin :) ???

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
skyrim mod aether mod friend mod bide single player commands lazım yardımcı olursan sevinirim single player commands ı ne olduğunu bilmeyenler için söylüyorum world edit i single player da kullanabilmemiz için bir mod dur

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence boş konu şöyle yapabilirdin bir konu açıp içinde modları paylaşabilirdin ve o modlarla ilgili bilgiler verebilirdin böyle gereksiz olmuş !

MakarovBL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
modların isimleri linklerin sonunda yazıyor bazılarını hala araştırıyorum hepsi 1.4.2 adındanda belli olduğu gibi zaten modu yüklemek için force update yapıyosunuz kesin 1.4.2 olacak :) ...

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bişe dicem ben 2 tane (sadece 2) modu yüklemek istiyorum ama skydazda modloaderi otomatik yüklediği için 2 kere yüklüo olmuo napcam (bu arada yüklemek istediğim modlar : GLSL SHADERS MOD ve BİRDS MOD ama eğer oluyosa 3 de olur o da MİLLENAİRE MOD)

NOT: hepsi 1.4.2 YARDIMMMM!!!!!!

MakarovBL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya bişe dicem ben 2 tane (sadece 2) modu yüklemek istiyorum ama skydazda modloaderi otomatik yüklediği için 2 kere yüklüo olmuo napcam (bu arada yüklemek istediğim modlar : GLSL SHADERS MOD ve BİRDS MOD ama eğer oluyosa 3 de olur o da MİLLENAİRE MOD)

NOT: hepsi 1.4.2 YARDIMMMM!!!!!!
2 kere yüklemesinden bir şey olmazki kardeşim sadece birini kur tamamdır modların linklerini veriyim

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
modların isimleri linklerin sonunda yazıyor bazılarını hala araştırıyorum hepsi 1.4.2 adındanda belli olduğu gibi zaten modu yüklemek için force update yapıyosunuz kesin 1.4.2 olacak :) ...

hacı ben friends overlay modunu demiyorum friends mod böle uşağın gibi sürekli yanında oluyor bu 2 mod çok karıştırılıyor söylemek istedim ayrıca diğer modları bulduğun için teşekkür ederim :)