Minecraft.net'de videonun altındaki üçüncü paragraftaki sayaca bak. Kaç kişi almış Minecraft'ı, bir bak bence.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. Minecraft: Pocket Edition is available forLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.andLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., and Minecraft: Xbox 360 Edition is available on theLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. So far "11,093,473" people bought the PC/Mac version of the game. Phew.
Bir şirket 11 Milyon Kişi'yi birden zaten kazıklayamaz :sırıtmak:
Minecraft.net'de videonun altındaki üçüncü paragraftaki sayaca bak. Kaç kişi almış Minecraft'ı, bir bak bence.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. Minecraft: Pocket Edition is available forLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.andLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., and Minecraft: Xbox 360 Edition is available on theLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. So far "11,093,473" people bought the PC/Mac version of the game. Phew.
Bir şirket 11 Milyon Kişi'yi birden zaten kazıklayamaz :sırıtmak:
Apple ???
PC/Mac diyo burada biraz dikkatli bakarsan. Mac ayrı bir bilgisayar çeşidine verilen ad. Yani senin kullandığını düşündüğüm PC ayrı, MAC ayrı.
Bilmiodum Saol Mac Applenin Üğrettiği Bilgisayarımsı bir şey Üstünde Mac OS X Yüklü ve MacBook Air Pro vs. Dizüstümsü Şeyleri Var Bizde Bilioz Mac Apple Şirketinindir Biliyomuydun ???
Neyin kafasındasın? yani o değil de, "Apple ???" demekle neyi öğrenmek istedin? Biraz daha açık yorumlar yazarsan ve cümlelerinin sonunda "Nokta" nimetini kullanırsan daha iyi olur.
Apple iPhoneleri Donanımı Androidli Telefonlardan Çok Geride Olduğu Halde Daha İyi Gösteriyor DOLANDIRICILIK BURDA !!!(ARAŞTIR ANLARSIN), Donanımı Düşük Bir Telefonu Büyük Bir Fiyata Satıyorsa Bu Şirketten her şey Beklenir (ANDROİD'Den Tek Artısı Var Diğerleri Eksi İşletim Sistemi Sadece Menüden Oluşuyor Dolayısıyla Hızlı Gibi Gözüküyor Ama Program Ve Oyun Performansı ANDROİD'Den Çok Daha Geride Kalıyor) (Sen Sen Ol Apple Alma).
şu an baktım 19.90 a düşmüş11 milyon kişi mojanga sırf minecraft için güvenmiş güvenebilirsin ve çabuk ol bu gün 1.6 çıkınca fiyatlar 50 tl den 75 tl ye çıkcak
YazıkAileme anlatıyorum ama nerdeeee...