Mojang'a Güvenebilir Miyiz?

Yazıyı

• yazdım

Kullanılan: 2 50.0%
  • yazmadım

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Doruk.13 Yaşında olduğum için minecraft premiumu ancak aile iziniyle alabilirim.Ama ailem internetten alışverişe güvenmiyor.Birisi buraya minecraftı alma işlemlerini yazabilir mi? Ve lütfen yazınızın sonunda nasıl güvenli olduğunu yazın.Lütfen!

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
konu ismi saçma olmuş mojanga güvenmiyorsan minecraft oynama o zaman kardeşim :D

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'a güvenebilirsin.Ben premium alan birisi olarak söylüyorum sana bunu.Kesinlikle güvenlidir.Hatta biz paypal adlı online banka sitesine para yükleyip o şekilde mojang a ödeme yaptık.Adamlar her şeyi temiz ve düzenli hallediyor.Korkmana gerek yok.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
11 milyon kişi mojanga sırf minecraft için güvenmiş güvenebilirsin ve çabuk ol bu gün 1.6 çıkınca fiyatlar 50 tl den 75 tl ye çıkcak

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net'de videonun altındaki üçüncü paragraftaki sayaca bak. Kaç kişi almış Minecraft'ı, bir bak bence.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Minecraft: Pocket Edition is available for
and
, and Minecraft: Xbox 360 Edition is available on the
. So far "11,093,473" people bought the PC/Mac version of the game. Phew.

Bir şirket 11 Milyon Kişi'yi birden zaten kazıklayamaz :D

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net'de videonun altındaki üçüncü paragraftaki sayaca bak. Kaç kişi almış Minecraft'ı, bir bak bence.

and

Bir şirket 11 Milyon Kişi'yi birden zaten kazıklayamaz :sırıtmak:

Aileme anlatıyorum ama nerdeeee...

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

and

Bir şirket 11 Milyon Kişi'yi birden zaten kazıklayamaz :sırıtmak:

Apple ???

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
PC/Mac diyo burada biraz dikkatli bakarsan. Mac ayrı bir bilgisayar çeşidine verilen ad. Yani senin kullandığını düşündüğüm PC ayrı, MAC ayrı.

Bilmiodum Saol Mac Applenin Üğrettiği Bilgisayarımsı bir şey Üstünde Mac OS X Yüklü ve MacBook Air Pro vs. Dizüstümsü Şeyleri Var Bizde Bilioz Mac Apple Şirketinindir Biliyomuydun ???

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilmiodum Saol Mac Applenin Üğrettiği Bilgisayarımsı bir şey Üstünde Mac OS X Yüklü ve MacBook Air Pro vs. Dizüstümsü Şeyleri Var Bizde Bilioz Mac Apple Şirketinindir Biliyomuydun ???

Neyin kafasındasın? yani o değil de, "Apple ???" demekle neyi öğrenmek istedin? Biraz daha açık yorumlar yazarsan ve cümlelerinin sonunda "Nokta" nimetini kullanırsan daha iyi olur.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neyin kafasındasın? yani o değil de, "Apple ???" demekle neyi öğrenmek istedin? Biraz daha açık yorumlar yazarsan ve cümlelerinin sonunda "Nokta" nimetini kullanırsan daha iyi olur.

Apple iPhoneleri Donanımı Androidli Telefonlardan Çok Geride Olduğu Halde Daha İyi Gösteriyor DOLANDIRICILIK BURDA !!!(ARAŞTIR ANLARSIN), Donanımı Düşük Bir Telefonu Büyük Bir Fiyata Satıyorsa Bu Şirketten her şey Beklenir (ANDROİD'Den Tek Artısı Var Diğerleri Eksi İşletim Sistemi Sadece Menüden Oluşuyor Dolayısıyla Hızlı Gibi Gözüküyor Ama Program Ve Oyun Performansı ANDROİD'Den Çok Daha Geride Kalıyor) (Sen Sen Ol Apple Alma).

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Apple iPhoneleri Donanımı Androidli Telefonlardan Çok Geride Olduğu Halde Daha İyi Gösteriyor DOLANDIRICILIK BURDA !!!(ARAŞTIR ANLARSIN), Donanımı Düşük Bir Telefonu Büyük Bir Fiyata Satıyorsa Bu Şirketten her şey Beklenir (ANDROİD'Den Tek Artısı Var Diğerleri Eksi İşletim Sistemi Sadece Menüden Oluşuyor Dolayısıyla Hızlı Gibi Gözüküyor Ama Program Ve Oyun Performansı ANDROİD'Den Çok Daha Geride Kalıyor) (Sen Sen Ol Apple Alma).

Tamam, zaten Apple alacağım diye bir şey demedim ki sana. Neyse mesaj kirliliği yapmayalım.