Mojang'dan ibretlik şaka

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz ki bugün 1 Nisan, şaka günü. Bu yüzden Mojang Minecraft oyuncularını bir şaka yapmak istedi ve yaptı da! Şimdiyse bu şakayla birlikte gelenleri değerlendireceğiz.
1. Mojang'dan 2.0 Açıklaması
Mojang, 2.0'ın geleceğini duyurdu fakat bu bir şaka lütfen inanan arkadaşlar anlasınlar. Bu arada sürüm olarak yayınladı da fakat herhangi bir değişiklik yok.
2. Skinim nereye gitti!?
Minecraft kullanıcıları bugün oyuna girdiklerinde illa karşılaşmışlardır. Herkesin skini, Minecraft Classlic Villager olarak değiştirilmiş. Yine Mojang, yine Mojang!
3. Oyun ergen doldu!
Belki bazı arkadaşlar fark etmişlerdir, suyun yanına geldiğinizde size "This is water!" diyor bir ses. Bu sesin kime ait olduğu muamma ama bildiğimiz tek bir şey var. Mojang şakadan anlamıyor :(
4. Notch yeteneğini konuşturuyor!
Bunu fark edenlerin sayısı bin ile iki bin arasında bir şey ( dünyada ). Mojang, Minecraft.net'e eklediği bir güncelleme ile kullanıcılarını korkutuyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine girdiğiniz anda hesap bilgilerinizi istiyor ( Premium arkadaşlar için geçerli ). Tabii ki sizde Mojang zaten diye veriyorsunuz. Ardından şifrenizi değiştirip geri e-posta adresinizi bir mail gönderiyor. Bunu nereden mi biliyorum? Benim de başıma geldi de :S Sazan.avi :D

Kısacası Mojang'ın espri anlayışı gerçekten çok kötü.

Belki atladığım veya bilmediğim şakalar olabilir onları alta yazarsanız yazıyı güncelleyebilirim ^^

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biraz once baktim herhalde sikayetlerden dolayi kaldirmis. :/

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DiaronX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Nisan'da (reklam olmasın ama) HyPixel serverine girmiştim önce sunucu şakası sandım ama sonra anladımki Mojang'ın şakasıymış :D

SalihTech

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hangi sürümdeydi bu
1 nisandaki 1.7.5 idi. bu sıırada (reklama giriyorsa uyarın) o şaka aslında bir resource pack ve yapımcısı elementanimation. nasıl 2 nisanda yok dersen cevap çok basit, mojang noelde sandıkları hediye paketine dönüştürmüştü ve ertesi gün eski hallerine dönmüştü.

shadysback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ayriyetten bu seneki 1 nisanda 2.0 çıkmadıda geçen seneki 1 nisanda 2.0 çıktı pembe wither renkli camlar çok önceden vardı yani 1.7.5 önce pembe wither redstone böcekleri felan şu anda o sürüm bilgisayarımda mevcut söyleyeyim dedim

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
ayriyetten bu seneki 1 nisanda 2.0 çıkmadıda geçen seneki 1 nisanda 2.0 çıktı pembe wither renkli camlar çok önceden vardı yani 1.7.5 önce pembe wither redstone böcekleri felan şu anda o sürüm bilgisayarımda mevcut söyleyeyim dedim
Redstone böcekleri ne oluyor la :Ads:Ddsd