[MonoCraft]Aradığınız Server/İpeksi/%100 Emek Server/#Adalet#

Ahmetfbcan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Adaletli ve kimsenin hakkının yenmediği güzel bir hayatta kalma sunucusu kurmak.İçinde dostlukların olduğu,kimsenin birbirine küfür etmediği ve argo kelime kullanmadığı bir sunucuyu yaşatmak.Bir işe girip maden kazarak para kazanabilir,kazandığın paralarla diğer oyuncularla ticaret yapabilirsin.

24 Slot (Yakında arttırılacaktır)
2 GB RAM (Yakında arttırılacaktır)

İp Adresi:
MonoCraft.nitrado.net
Sayılı olarak...
5.62.126.20:11600

Yeni Spawn'ımız

Orman,oyuncuların evlerini yapacakları yer...

Yeni Ormanımız -,-

Arena giriş kısmı...

Arena,oyuncuların savaşacakları yer...

Vipbilgi

Oyuncuların yasaklanınca girecekleri hapis...

Sunucumuza yeni eklenen /menu komutu

• TreeAsist Plugini yüklüdür,ağacın en altını kırdığınızda hepsi düşer.
  • İpeksi Plugini yüklüdür,İpeksi kazma yaparak spawnerleri alabilirsiniz.
  • Meslek Plugini mevcuttur,bir işe katılıp para kazanabilirsiniz.
  • Sanal Market ve Chestshop Plugini yüklüdür.İstediğiniz yerden satış yapabilirsiniz.
  • Sunucumuzda boss bulunmaktadır.İstediğiniz zaman kesebilirsiniz.
  • Sunucumuzda /Chest komutu bulunmaktadır.
  • Sunucumuzda Arena bulunmaktadır,istediğiniz zaman diğer oyuncularla savaşabilirsiniz.
Yakında Eklenecek olan özellikler
  • Köylü Takas Sistemi
  • Normal Takas Sistemi
  • Görevler

Ahmetfbcan: Strayko01

Daha fazlası için Sunucumuza gelin,kendiniz görün...

Son düzenleme:

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server günceldir hepinizi bekleriz vip fiyatlarımızda uygundur alımlar bitmiştir hepinizi bekleriz servere gelmeyen pişman olur benden demesi

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sonturk sana torpil yapmadığım içinmi sv yi kötülüyorsun ?[DOUBLEPOST=1418753090,1418753046][/DOUBLEPOST]ayrıca spawnı ben ve kuzenim yaptı buildler değil ne varmış ayrıca spawnda ? hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz sizin için daha ne yapalım

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sonturk sana torpil yapmadığım içinmi sv yi kötülüyorsun ?[DOUBLEPOST=1418753090,1418753046][/DOUBLEPOST]ayrıca spawnı ben ve kuzenim yaptı buildler değil ne varmış ayrıca spawnda ? hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz sizin için daha ne yapalım
Her şeyi beğenmemek değil bu.Harbiden buildler berbat!Gidin herkesin beğendiği ve oynadığı serverlara bakın ve "biz neyi yanlış yaptık/yapıyoruz" diyin...

SonTurkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne Torpili ?
Bunu servere girmeden önce demiştim ! Spawn çok kötü ![DOUBLEPOST=1418753381,1418753341][/DOUBLEPOST]ByTheEfsane Aynen ! Server Berbat ! Girmeyin Bile !

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
serverin nesi berbat söylermisin spawn kötü başka ? sv de bir şey işinize gelmeyince sv kötülüyorsunuz bu sv den daha iyi survival sv bulursanız gidin orada oynayın ama bulamazsınız o kadar faction oynamışsınızki survival nedir unutmuşsunuz

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
serverin nesi berbat söylermisin spawn kötü başka ? sv de bir şey işinize gelmeyince sv kötülüyorsunuz bu sv den daha iyi survival sv bulursanız gidin orada oynayın ama bulamazsınız o kadar faction oynamışsınızki survival nedir unutmuşsunuz
Bu survival server mı? :S Bildiğim kadarıyla survivalda dünyanın herhangi bir yerinde başlayıp herkesin adaletli bir şekilde hayatta kalıyor.Survivalda vip ve boss yok!

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle vipi ram arttırmak ve size iyi bi sv sunmak için satıyoruz ve bossuda çoğunluk boss istediği için yaptık aslen ben hakiki survivallıyım bana kalsa ben timber bile yüklemem sanal market yapsam yeter bana sv mizde adalet kesinlikle vardır herkes aynı yerde başlıyor asıl adalet bu farklı yerlerde başlarsa bunun neresi adalet söylermisin bana ? biri çölde biri karda kardaki daha avantajlı olur adaletli olmaz herkes aynı yerde başlayıp adaletli oynuyor güçlenen boss kesip dahada güçleniyor vip alan sv ye katkıda bulunmuş oluyor

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle vipi ram arttırmak ve size iyi bi sv sunmak için satıyoruz ve bossuda çoğunluk boss istediği için yaptık aslen ben hakiki survivallıyım bana kalsa ben timber bile yüklemem sanal market yapsam yeter bana sv mizde adalet kesinlikle vardır herkes aynı yerde başlıyor asıl adalet bu farklı yerlerde başlarsa bunun neresi adalet söylermisin bana ? biri çölde biri karda kardaki daha avantajlı olur adaletli olmaz herkes aynı yerde başlayıp adaletli oynuyor güçlenen boss kesip dahada güçleniyor vip alan sv ye katkıda bulunmuş oluyor
Senin yaptığın server survival değil faction..

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bana faction oldugunu kanıtlarmısın ?[DOUBLEPOST=1418756956,1418755936][/DOUBLEPOST]sustun kaldın çünkü kanıt yok işinize gelmeyen bi olay yüzünden sv yi kirletiyorsunuz biz burda size en güzel survival sv yi tanıtıyoruz siz sv yi kötülemeye çalışıyorsunuz faction sv nize gidin selam söyleyin :)[DOUBLEPOST=1418758711][/DOUBLEPOST]serverimizin slotu 24 olmuştur hepinizi bekleriz

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bana faction oldugunu kanıtlarmısın ?[DOUBLEPOST=1418756956,1418755936][/DOUBLEPOST]sustun kaldın çünkü kanıt yok işinize gelmeyen bi olay yüzünden sv yi kirletiyorsunuz biz burda size en güzel survival sv yi tanıtıyoruz siz sv yi kötülemeye çalışıyorsunuz faction sv nize gidin selam söyleyin :)[DOUBLEPOST=1418758711][/DOUBLEPOST]serverimizin slotu 24 olmuştur hepinizi bekleriz
Sustum çünkü kitap okuyordum :/ Faction plugini olsa bildiğin faction.Ama şu anda server factionsuz faction ._. Server'ım olsada olmasada gerçeği şöylerim.Ve bu kötülemek değil!Gerçeği kaldırmıyorsan logout butonuna tıkla ve kapıdan çık...

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum kitap okuyorsun eyvallah ama sv yi kötülemekten söylediğini bilmiyorsun factionsuz faction diye bir şey olmaz kötülemekten ne dediğini kendinde anlamadın tamam anlıyorum boyuna faction oynadın bırakamıyorsun factionu için dışın faction olmuş survivalı unutmuşsun biz burda sana survivalı hatırlatma şansı veriyoruz ve sen bunu kötülüyorsun oynadıgın faction sv deki kurucuya selamımı söyle ne yaptıysa sizi bağımlısı yapmış faction hastası yapmış sizi bırakın factionu gelin survivala survival nedir öğretelim size

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
dostum kitap okuyorsun eyvallah ama sv yi kötülemekten söylediğini bilmiyorsun factionsuz faction diye bir şey olmaz kötülemekten ne dediğini kendinde anlamadın tamam anlıyorum boyuna faction oynadın bırakamıyorsun factionu için dışın faction olmuş survivalı unutmuşsun biz burda sana survivalı hatırlatma şansı veriyoruz ve sen bunu kötülüyorsun oynadıgın faction sv deki kurucuya selamımı söyle ne yaptıysa sizi bağımlısı yapmış faction hastası yapmış sizi bırakın factionu gelin survivala survival nedir öğretelim size
Kaç kez şöyledim.BU...KÖTÜLEMEK...DEĞİL!