Monster Abra a5 v7.1 Minecraft FPS sorunu

etboy4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Monster Abra a5 v7.1 15.6 bilgisayarımda Minecraft yükledim java olmadığı için açılmadı sonra java 8'i yükledim ve minecraftı 1.10.2 sürümünde çalıştırdım 10 DK beklemenin sonucunda minecraft açıldı ve yeni dünyaya girdim sanki sınırlanmış gibi 30 FPS'nin üstüne çııkmadı FPS sınırını sınırsız yaptım yine 30 FPS'i aşmadı, sonra minecraftı açıp kapadım bir daha 30 FPS'nin üstüne çıkmadı ben de optifine yükledim yine olmadı(minecraft en düşük ayarlarında olmasına rağmen) 1.8 sürümünü falan denedim ama hiçbir şekilde olmuyor minecraftın sanki 30 FPS sınırı varmış gibi ama daha minecraftı silip yüklemedim yardım eder misiniz :( :olgun:

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
İşletim sistemin ve java versiyonlarının bit sürümleri aynı mı?İkisi de 64 bit veya 32 bit mi?

etboy4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kurdum bir diğişiklk olmadı hala 30 fps sabit gibi :(

etboy4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ana sayfasında bulamadığım için gezginlerden indirdim ama yeni bir şey fark ettim şarja takınca en düşük yarlarda 1000 en yüksekte 500 fps oluyo ama şarjdan çıkarınca yine 30 fps e dönüyo ayrıca onuda araştırdım yüksek performans moduna al olur dediler aldım olmadı onu yapmaya çalışıyorum :(

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ana sayfasında bulamadığım için gezginlerden indirdim ama yeni bir şey fark ettim şarja takınca en düşük yarlarda 1000 en yüksekte 500 fps oluyo ama şarjdan çıkarınca yine 30 fps e dönüyo ayrıca onuda araştırdım yüksek performans moduna al olur dediler aldım olmadı onu yapmaya çalışıyorum :(
Şarj dışında laptop fps i 30 a sabitler. Bu tüm oyunlar için geçerlidir.

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Allah Allah bende monster abra a5 v7.1 kullanıyorum seyahate filan çıkmadan önce dünyanın oyununu yüklüyorum ve minecraft 60FPS altına inmiyor ve şarj dışındaykende bu durum geçerli

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Windows güç ayarlarını ve varsa değiştirilebilir grafik ayarlarını düzenlemen lazım (Bilgisyarında onboard ekran kartı varsa external ve onboard arasında seçim yapabilmeni sağlar). Ayrıca "https://java.com/tr/download/" > "Ücretsiz Java İndirme" > "Tüm java indirme işlemlerini görüntüleyin." kısmından en son java 64 bit sürümüne ulaşabilirsin.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
simgeye sağ tıkla > grafik işlemciyle çalıştır > yüksek performanslı nvidia işlemcisi seç
belki olur

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Hacım javayı internet explorerden indir aynı sorun bendede oldu .

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hacım javayı internet explorerden indir aynı sorun bendede oldu .
Hacım browserla alakası yok dediğim yerden offline installerı kullanmalısınız.

Windows güç ayarlarını ve varsa değiştirilebilir grafik ayarlarını düzenlemen lazım (Bilgisyarında onboard ekran kartı varsa external ve onboard arasında seçim yapabilmeni sağlar). Ayrıca "https://java.com/tr/download/" > "Ücretsiz Java İndirme" > "Tüm java indirme işlemlerini görüntüleyin." kısmından en son java 64 bit sürümüne ulaşabilirsin.