Mr_TeneKe nin dünyasından ilk Fantastik yapı : DarkEmitter

Devam edeyim mi ?

• Et yapılarını görmeyi isteriz

Kullanılan: 7 77.8%
  • Etme yapılarını görmek istemiyoruz

Kullanılan: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Baylar Bayanlar ve ortadakiler Ben Mr_TeneKe ve bu da benim ilk fantastik yapım : DarkEmitter

buna neden DarkEmitter isimini koydum bilemiyorum (belki de dünyanın özünü emmek için tasarlanmış olduğundandır) ama ilk başta küçük redstone ve yapı çalışmaları yapmak için açmıştım haritayı o yüzden haritanın adı küçük çalışmalarım :)

bu haritanın ilhamı GoonCraft oynarken Undead spawnını görünce geldi (maalesef arkadaşımı korumaya çalışınca banlanmıştım serverde :))

her neyse sözü fazla uzatmadan size haritamı sunuyorum :

texture pack : Sphax x256

başka bir texture pack ile çektiğim fotoğraflar :

alamet-i faika(farika) olan skinimi de burda görürsünüz :D

şu anda kurulacak olan Red diamond adlı serverde çalışmaktayım forumdaki konumuza bakmayı unutmayın :) (admin ve builder olarak) :)

ve uçan teneke ve saz arkadaşları'nın fantastik/orta çağ yapılarındayım (eğer bu işlerde iyi olan varsa bana yapılarıyla beraber mesaj atabilir grubun çoğu modern mimar bir ben açıkta kaldım :))

eğer linki istiyorsanız sormanız yeter eğer istek olursa linki de koyacağım :)

smiley leriniz cidden büyükmüş hoşuma gitti

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.3.2 için building texture pack bilmiyorum :( survival oynadığım için Sphax x256 çok hoş oluyor ama yapılarda iyi olmuyor :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tam benim buildlerime uygun bir pack buldum ama fancy(gerçekçi) de biraz kasıyor :D ram vererek denemem lazım :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Modum

zaten ilk ve ufak oldu (24 ya da 25 numara daire kullandım) bu gün machinima yarışma sonuçları açıklanacak ve gelecek yarışmanın konusu söylenecek :D bana göre bir şey çıkarsa katılacağım bana göre bir şey çıkmazsa epik bir yapı yapacağım :)