MUHTAR#CRAFT..BUİLDER ALIMI AKTİF#

MertSönmez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KONUYA GİRİŞ YAPMADAN ÖNCE MERABA ARKADAŞLAR SERVERİMİZE BUİLDE ARIYORUZ BUİLDERLİK İÇİN AŞŞAĞIYA FORM VERECEĞİM YAPTIGINIZ BAŞVURULAR HEMEN DEĞERLENDİRİLECEK VE KONU DIŞI ALIMLAR İÇİN BAŞVURMAYINIZ ÖNEMLE RİCA OLUR TEŞŞEKÜRLER....
BUİLDERLİK İÇİN DOLDURMA FORMU:
AD:
SOYAD:
YAŞ[MİN+13]:
SİZE ULAŞACAGIMIZ BİR ADRES SKAYP VB:
YAPTIGINIZ YAPILARIN FOTORAFLARI[GEREKLİ]:
WG..WE..BİLGİNİZ[10ÜZERİNDEN]:
SERVERİMİZDE SİLE BİRLİKTE KAZANACAGIMIZ AYRICALIKLAR:

EVET ARKADAŞLAR YUKARDAKİ FORMU DOLDURUP BUİLDER ALIMIMIZA KATILABİLİRSİNİZ...TEŞŞEKÜRLER...
MUHTAR#CRAFT...

Son düzenleme:

_mrlol_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD: Arda Başar
SOYAD: Özsoy
YAPTIGINIZ YAPILARIN FOTORAFLARI[GEREKLİ]: Henüz O Şekilde Yaptığım Bir Yapı Yok Ama İP Verirseniz Ve Beni Denerseniz Göre Bilirsiniz
WG..WE..BİLGİNİZ : WG Bilgim Yok Ama WE ile WG yapabilirim WE BİLGİM 10 üzerinden 8
SERVERİMİZDE SİZLE BİRLİKTE KAZANACAGIMIZ AYRICALIKLAR: Daha Güzel Lobi Vb. Şeyler Oyuncularla Daha Sıcak Bir Ortam

JellyFetter

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:Gökhan
SOYAD://
YAŞ[MİN+13]:16
SİZE ULAŞACAGIMIZ BİR ADRES SKAYP VB:Skype:Kalerda
YAPTIGINIZ YAPILARIN FOTORAFLARI[GEREKLİ]:Skypeden Atacağım
WG..WE..BİLGİNİZ[10ÜZERİNDEN]:Sadece Wg ve We bu sıradan ve birşeyden anlamayan builderler için VoxelSniper Dahil Wg ve We WorldPainter gibi yardımcı plugin-programları biliyorum.10/9

SERVERİMİZDE SİLE BİRLİKTE KAZANACAGIMIZ AYRICALIKLAR:Bunları Skypeden Anlatacağım.

Emirhankk1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BUİLDERLİK İÇİN DOLDURMA FORMU:
AD:Emirhan
SOYAD:Kartan
YAŞ[MİN+13]:15
SİZE ULAŞACAGIMIZ BİR ADRES SKAYP VB:Tourty3
YAPTIGINIZ YAPILARIN FOTORAFLARI[GEREKLİ]:Fotografım Yok Ama Deneme Yapabilirsin :)
WG..WE..BİLGİNİZ[10ÜZERİNDEN]:9

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD: Alaattin
SOYAD : tüfekçi
YAŞ[MİN+13]: 14
SİZE ULAŞACAGIMIZ BİR ADRES SKAYP VB: Alaattin_tüfekçi tel: 05388*****
YAPTIGINIZ YAPILARIN FOTORAFLARI[GEREKLİ]: Mağlesef hiç çekmemiştim
WG..WE..BİLGİNİZ[10ÜZERİNDEN]: 10%8
SERVERİMİZDE SİLE BİRLİKTE KAZANACAGIMIZ AYRICALIKLAR: Öncelikle Gülbir yapılar yapcağıma %100 inanyorum. Ve Oyuncularınızada gayet samimi olacağım.
-SAYGILARIMLA