Multiworld

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
  • Multiworld Plugini Serverinizde Bir Cok Dünya Olusturmayi Saglar.
Bu Dünyaların birini süperflat acip arsalar fln yapabilirsiniz.2 Dünyalı Oldugu Icın
Normal Dunyada Kullanilabilecek Alan Daha Fazla Olur [Normal Dünya Wgledigimiz Icin]
Bu Pluginin En Güzel Özelligi Cok Deisik Ve Cok Güzel Dünyalar Generate Etmesidir . Bu Pluginin Olusturdugu En Sevdigim Dünya Gezegen Dünyasıdır. Arkadaslarınızla Keyifli Dakikalar Yasamak Icınde Bırebır.
  • Bu Plugin Sayesinde Dünyadan Dünyaya Yapılar Aktarabiliriz. Buda Server Kurarken Çok İsimize Yaramaktadir.
NOT: Cogu VPS Serverde Bu Plugin Kullanilmaktadir.
Plugin Kullanimi :

Pluginin Olusturabilecegi Dunyalar :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çok yetersiz bir anlatım. Sayfadakilerin hepsini bari türkçeleştirseydiniz. 2 dünya yaratmaya değil birçok dünya yaratmaya yarar. Sadece dünya yaratmaz onları şekillendirir, buna world genaraters ile yapar. İstediğiniz bir haritayı asıl haritanızı silmeden ekleyebilirsiniz. Dünyalara özellikler ekleyebilir, onları yönetebilirsiniz. Böyle tanıtım OLMAZ!

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok yetersiz bir anlatım. Sayfadakilerin hepsini bari türkçeleştirseydiniz. 2 dünya yaratmaya değil birçok dünya yaratmaya yarar. Sadece dünya yaratmaz onları şekillendirir, buna world genaraters ile yapar. İstediğiniz bir haritayı asıl haritanızı silmeden ekleyebilirsiniz. Dünyalara özellikler ekleyebilir, onları yönetebilirsiniz. Böyle tanıtım OLMAZ!
Bende Size Katılıyorum..

Gerçekten Cok Tesekkür Ederim :D
Ne bicim söz ? , Yapıcağım de . O Bir MODERATOR .