Murat Köklü 'yle Muzip İcatlar

Sizce Murat Köklü 'yle Muzip İcatlar #Hashtag 'i Tutar mı ?

• Hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Çalışman Lazım

• Görsel Olarak Güzel ama Anlatım Sıkıcı veya Kötü

• Kullanılan toplam oy
    1

darkman1989

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar minecraft 'ı Uzun Süredir Oynuyordum. Şimdi de Video Çekimlerine Merak Sardım ve Sizler İçin Bir Kaç Video Çektim En Son Projemde İcatların Nasıl Yapıldığına Yer Verdim.. Yeri Geldi Youtube Channel 'larından Yardım Aldım Yeri Geldim Forumlardan Yardım Aldım. Amacım 2 ila 3 İcadı Bir Video 'da Paylaşmak ve Karmaşadan Sizleri Kurtarmak Devamı Gelecek Zaten Yaptığım Bina da Halen 8 ila 9 Oda Boş :) Neyse Çok Konuştum Video 'ya Geçelim.. Video 'da Bahsi Geçen İcatlar Amatör İcatlar İlerleyen Bölüm Videolarında Profesyonel İcatlar da Paylaşılacaktır.. Bu Arada Channel 'ıma ( Kanalıma ) Abone Olursanız Sevinirim :happy: Buyrun Arkadaşlar Keyifli Seyirler :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ama cobblestone generator ' de skyblock ta ilkin taş olmadığı için önce tahta ile başlayıp daha sonradan taşa geliştirmek mecburi ama yine de güzel şeyler göstermişsin bilmeyen arkadaşlar için Video için teşekkürler :)

darkman1989

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorum İçin Teşekkür Evet Dediğin Gibi İlk Olarak Tahta İle Başlanıyor Zaten Videoyu Çekerken de Sonradan Farkettim Ben Başka Bir Şeyle Karıştırmışım :)