Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ben bir mod pack yapıyorum biliyorsundur n.e.ı'yi kurdum fakat o ya basınca hiçbir şey çıkmıyor ondan sonra recipeleri göstermiyor r ye basınca bir yardımcı olursanız sevinceğim.
Daha önce bende karşılaştım tüm modları kaldır ve tüm configleri sil. (Kısacası temiz bir minecraft bul) Sonra ilk olarak nei yi ve core modunu yükle daha sonra modlarını sırayla yükle ve her modu yükledikten sonra oyunu aç nei yi kontrol et. Ben bu şekilde yüklüyorum mod yüklerken uzun ama garanti ve bugsuz çözüm sunduğu için yapılmaya değer bence
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.