K
Klood07
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bugün size @ErenReyiz ile başlattığımız Napolyon savaşları isimli Role-Play grubunu tanıtacağım.
Grup link: https://forum.gamer.com.tr/grup/napolyon-savaşları-genel-olaylar.794/group-detail
Harita:
Napolyon Savaşları nedir?
Napolyon savaşlarında amaç Napolyon Zamanındaki gibi savaşmak ve rakibini yenmektir. Role-Play tabanlıdır. Yani rol yapılarak oynanır. Sistemi İfade Savaşları ve WorldWar 2'deki roleplay sistemine dayanır. Diğer bir ülkeye savaş açmak için ülkenin sahibi veya generali olmalısınız. Gruba katılım ise istek ile olmaktadır. Grup genel görünüme açık olsa da gruba istek göndererek katılabilirsiniz. Napolyon Savaşlarında Ülkeler arası savaş, ortaklıklar, anlaşmalar ve benzeri pek çok şey yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yeni bir ülke oluşturmak veya ülkede general olmak.
Her takıma başlangıçta :
3000 piyade
2500 süvari
500 hafif
250 ağır top
600 gemi
Bu verilen miktarda ordular her hafta yeniden verilir. Ülkenin fethettiği yer sayısıyla çarpılır. Yeni başlayan bir ülkeye başlangıç değerleri verilirken birden fazla yer fetheden bir ülkeye daha fazla ordu verilir.
Nasıl Ülke oluştururum?
1-)Grup konusuna gidin. (link : https://forum.gamer.com.tr/grupkonu/krallık-örnek-şablon.2234/unread)
2-Oradaki Başvuru Formunu Kopyalayın
3-)Başvuruyu konuya mesaj olarak gönderin.
4-)Kabul edilirseniz benim tarafımdan ö.m. ile bilgilendirileceksiniz ve Ülkenizin detayları benim tarafımdan grupta paylaşılacaktır.
Nasıl saldırılır?
önce saldıracağınız yeri söyleyin.
Sonra formu doldurun, beni etiketleyin ve konu açın! Ben onaylandı dediğimde Rakip takım 1.5 saat içerisinde savunma yapacaktır. Yapmazsa otamatikman saldıran kazanacaktır.
Saldırı formu:
Saldıran ülke:
Saldırılan ülke :
Saldırılan Yer:
Kullanılan askeri güç:
Savunma formu:
Savunan Ülke:
Saldıran ülke :
Savunan Yer:
Savunmada kullanılan askeri güç:
Aynı zamanda diğer ülkeler saldırı ve savunmaya destek verilebilir.
Nasıl Anlaşma İmzalarım?
Anlaşma imzalanması için anlaşmadaki taraflardan birinin grupta konu açması gerekir.
Örnek konu:
Diğer tarafın gruptaki konuya Anlaşma Onaylandı yazması durumunda anlaşma belirtilen tarihe kadar geçerlilik kazanacaktır.
Bilgilendirme
Güçler
Asker: 10 güç
Süvari: 15 güç
Hafif top: 40 güç
Ağır top: 75 güç
Havan topu: 90 güç
Gemi: 150 güç
Teknoloji
Başlangıçta 2 çeşit teknoloji vardır:
Askeri ve Sivil.
Askeri teknoloji sonradan 3'e ayrılır. Bunlar:
Asker, Araç ve Silahtır.
Askere yatırılan her puan ülkeye 150 asker ve 80 süvari katar.
Araca yatırılan her puan ise ülkeye 50 hafif top ve 15 ağır top katar. Eğer silah teknolojisinde havan topunu araştırmışsanız 10 havan topu da katar.
Silaha yatırılan puanlar önce havan topunu kuşatma dışındaki savaşlar katmaya, sonra da değişik silahları açmaya yarar.
Ekonomi de sonradan üçe ayrılır. Bunlar:
Tarım, din ve siyasettir.
Tarıma yatırıla her puan size arımdan +50 gelir sağlar.
Dine yatırılan her puan ise sizin ülkenize +30 asayiş kazandırır.
Siyasete yatırılan her puan ise ülke yöneticisinin yani sizin halk tarafından desteklenmenizi sağlar.
Web Sitesi
Yapım aşamasındadır.
Orduların bilgileri Harita v.b. şeyler buradan paylaşılacaktır.
Evet arkadaşlar yazının sonuna geldik. Başvurlarınızı ve ilginizi bekliyoruz.
Grup link: https://forum.gamer.com.tr/grup/napolyon-savaşları-genel-olaylar.794/group-detail
Harita:
Napolyon Savaşları nedir?
Napolyon savaşlarında amaç Napolyon Zamanındaki gibi savaşmak ve rakibini yenmektir. Role-Play tabanlıdır. Yani rol yapılarak oynanır. Sistemi İfade Savaşları ve WorldWar 2'deki roleplay sistemine dayanır. Diğer bir ülkeye savaş açmak için ülkenin sahibi veya generali olmalısınız. Gruba katılım ise istek ile olmaktadır. Grup genel görünüme açık olsa da gruba istek göndererek katılabilirsiniz. Napolyon Savaşlarında Ülkeler arası savaş, ortaklıklar, anlaşmalar ve benzeri pek çok şey yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yeni bir ülke oluşturmak veya ülkede general olmak.
Her takıma başlangıçta :
3000 piyade
2500 süvari
500 hafif
250 ağır top
600 gemi
Bu verilen miktarda ordular her hafta yeniden verilir. Ülkenin fethettiği yer sayısıyla çarpılır. Yeni başlayan bir ülkeye başlangıç değerleri verilirken birden fazla yer fetheden bir ülkeye daha fazla ordu verilir.
Nasıl Ülke oluştururum?
1-)Grup konusuna gidin. (link : https://forum.gamer.com.tr/grupkonu/krallık-örnek-şablon.2234/unread)
2-Oradaki Başvuru Formunu Kopyalayın
3-)Başvuruyu konuya mesaj olarak gönderin.
4-)Kabul edilirseniz benim tarafımdan ö.m. ile bilgilendirileceksiniz ve Ülkenizin detayları benim tarafımdan grupta paylaşılacaktır.
Nasıl saldırılır?
önce saldıracağınız yeri söyleyin.
Sonra formu doldurun, beni etiketleyin ve konu açın! Ben onaylandı dediğimde Rakip takım 1.5 saat içerisinde savunma yapacaktır. Yapmazsa otamatikman saldıran kazanacaktır.
Saldırı formu:
Saldıran ülke:
Saldırılan ülke :
Saldırılan Yer:
Kullanılan askeri güç:
Savunma formu:
Savunan Ülke:
Saldıran ülke :
Savunan Yer:
Savunmada kullanılan askeri güç:
Aynı zamanda diğer ülkeler saldırı ve savunmaya destek verilebilir.
Nasıl Anlaşma İmzalarım?
Anlaşma imzalanması için anlaşmadaki taraflardan birinin grupta konu açması gerekir.
Örnek konu:
Kod:
Madde 1: A devleti B devletine her koşulda yardım ve destek vericektir. Aynı şey B devleti için de geçerlidir.
Madde 2: Devletler anlaşma bozulmadığı sürece birbirine saldıramaz.
Madde 3: Anlaşma 29 Ağustos 1907'e kadar geçerlidir.
Diğer tarafın gruptaki konuya Anlaşma Onaylandı yazması durumunda anlaşma belirtilen tarihe kadar geçerlilik kazanacaktır.
Bilgilendirme
Güçler
Asker: 10 güç
Süvari: 15 güç
Hafif top: 40 güç
Ağır top: 75 güç
Havan topu: 90 güç
Gemi: 150 güç
Teknoloji
Başlangıçta 2 çeşit teknoloji vardır:
Askeri ve Sivil.
Askeri teknoloji sonradan 3'e ayrılır. Bunlar:
Asker, Araç ve Silahtır.
Askere yatırılan her puan ülkeye 150 asker ve 80 süvari katar.
Araca yatırılan her puan ise ülkeye 50 hafif top ve 15 ağır top katar. Eğer silah teknolojisinde havan topunu araştırmışsanız 10 havan topu da katar.
Silaha yatırılan puanlar önce havan topunu kuşatma dışındaki savaşlar katmaya, sonra da değişik silahları açmaya yarar.
Ekonomi de sonradan üçe ayrılır. Bunlar:
Tarım, din ve siyasettir.
Tarıma yatırıla her puan size arımdan +50 gelir sağlar.
Dine yatırılan her puan ise sizin ülkenize +30 asayiş kazandırır.
Siyasete yatırılan her puan ise ülke yöneticisinin yani sizin halk tarafından desteklenmenizi sağlar.
Web Sitesi
Yapım aşamasındadır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Orduların bilgileri Harita v.b. şeyler buradan paylaşılacaktır.
Evet arkadaşlar yazının sonuna geldik. Başvurlarınızı ve ilginizi bekliyoruz.
Moderatör tarafından düzenlendi: