- En iyi cevaplar
- 0
Ha tamam alıntıyı yeni gördüm.arkadaş bölmüşte ona karşı olarak yaptım
Ha tamam alıntıyı yeni gördüm.arkadaş bölmüşte ona karşı olarak yaptım
Aşk acısından arabesk rap dinleyip bir avuç kas gevşetici içerek ******* etmeye çalışıyor@Prospekt nereye gitti yav
Aşkı çözmek yazıyı okuyarak değil yaşayarak yapılacak bir iştir.. Çözen kişi evlenmiştir çocuk sahibi olmuştur ve onun anlatacağı sizi ilgilendirmemelidir. Herkes farklı duygulara sahiptir. Bazıları şımarık kızları sever, bazı kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır, bazı kızlar tipe değil sadece davranışlara bakar. Biri anlatır kızı etkilemek için güzel parfüm kullan çekici giyin falan filan. Bunlarla sadece dikkat çekersin. Bu dikkat bazen iyi bazen kötü olur. Nasıl kötü olur derseniz; kız size gülebilir bu kadar özenip bezendiğiniz için. Kişi ne kadar doğal olursa ne kadar kendini kasmazsa kızlar onu çekici bulur. Gidin dans etmeyi falan öğrenin. Genelkültür edininin. Kızlar davranışlarınızdan ve bilginizden daha çok hoşlanır. Dış görünüşünüzden değil.
abi ya 50 satır falan ilk aşkımı anlatmıştım gelmemiş sinirim bozuldu.
ben ne dedim herkes farklı bir tipden hoslanir ben bide yaşayarak çözdüm bunları ve aski degil insanin asik olmasinin biyolojik sebeplerini yazdim (amacım tartismak değil fikirleeimizi karşılıklı paylasmakAşkı çözmek yazıyı okuyarak değil yaşayarak yapılacak bir iştir.. Çözen kişi evlenmiştir çocuk sahibi olmuştur ve onun anlatacağı sizi ilgilendirmemelidir. Herkes farklı duygulara sahiptir. Bazıları şımarık kızları sever, bazı kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır, bazı kızlar tipe değil sadece davranışlara bakar. Biri anlatır kızı etkilemek için güzel parfüm kullan çekici giyin falan filan. Bunlarla sadece dikkat çekersin. Bu dikkat bazen iyi bazen kötü olur. Nasıl kötü olur derseniz; kız size gülebilir bu kadar özenip bezendiğiniz için. Kişi ne kadar doğal olursa ne kadar kendini kasmazsa kızlar onu çekici bulur. Gidin dans etmeyi falan öğrenin. Genelkültür edininin. Kızlar davranışlarınızdan ve bilginizden daha çok hoşlanır. Dış görünüşünüzden değil.
abi ya 50 satır falan ilk aşkımı anlatmıştım gelmemiş sinirim bozuldu.
ben sana hitaben yazmadım ki konudan farklı bir yazı benimkiben ne dedim herkes farklı bir tipden hoslanir ben bide yaşayarak çözdüm bunları ve aski degil insanin asik olmasinin biyolojik sebeplerini yazdim (amacım tartismak değil fikirleeimizi karşılıklı paylasmak
bencede guzel demisÜç nokta aşktır...
Her nokta gizli bir Ahtır!...
Seviyorum deyip haykıramamaktır...
Boğazda düğümlenen iki çift sözdür...
Dilin lal, gönlün melal olduğu andır...
Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır...
Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır...
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır...
Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir...
Hz. Mevlana
nede güzel demiş Hz. Mevlana.
bir yenisini sevmeden asla eskisini unutamazsınAşk gelip geçidir, günler gider fakat anıları kalır..
(Şeyfır Reyiz)
Olum dur efkarlıyım zaten sevgilim terketti sen trip atıyonbir yenisini sevmeden asla eskisini unutamazsın