NaziOnline WS SERVER 1.7.2 * 7/24 * PvP Server

CaptainPriceTM

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

♣ BİLGİ: SERVER PVP SERVER OLMUŞTUR. ♣

Server IP Adresi: nazicraft.nitrado.net
Numaralı IP: 5.62.126.65:10200
22 Slot
Yalnızca yeni warp eklerken lag vardır. Onun dışında %0 lag
2 GB ve arttıralabilir RAM kapasitesi
İlgili Yetkililer
Uygun Kit VIP fiyatları
Reklamcı Alımı vardır
Yeni kuruldu.
cptprice1963
cpt.muzaffer.007

*SERVERDAN BİR GÖRÜNTÜ*

*BAŞKA BİR GÖRÜNTÜ*

*BİR BAŞKA AÇIDAN*

*SPAWN NOKTASI*

SERVER ÖNEMLİ SEBEBLERDEN DOLAYI PvP Server olmuştur. Yetkililerden konuyu taşınmasını talep ederim.
SERVER IP: nazicraft.nitrado.net

Son düzenleme:

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mimari detaylara dikkat etmelisiniz . mümkün ise lapisi kaldırın yerine şekerkamışı bir şey ekleyin .

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sonunda bu da oldu .. Nazi ne demek bilmeyen insanlar sunucu açıyor. Fazla saçma isim berbat mimari para kazanmak için küçük yaşta birinin açtığı bir sunucu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CaptainPriceTM

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Terbiyesizliğe lüzum yok. Diğer serverlar gibi Minecraft'ı Minecraftlığından çıkarmıyoruzuz. 2013'den beri server açıyorum. Hepsindede böyle açtım. Ayrıca Nazi'nin kelime anlamının Nasyonal Sosyalizm olduğunu biliyoruz. 18 yaşıda küçük görüyorsan Minecraft oyuncularını henüz tanımamışın.[DOUBLEPOST=1428599873,1428599707][/DOUBLEPOST]
Sonunda bu da oldu .. Nazi ne demek bilmeyen insanlar sunucu açıyor. Fazla saçma isim berbat mimari para kazanmak için küçük yaşta birinin açtığı bir sunucu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu arada kardeşim kayıt tarihine bakarsak kimin nekadar süredir kurduğu anlaşılır. 2013 yılı ve 2014 tarihi başındaki serverların bir çoğu böyleydi. Ve bende eskisi gibi böyle açtım. Serveri beğenmemiş olabilirsin.[DOUBLEPOST=1428600175][/DOUBLEPOST]
mimari detaylara dikkat etmelisiniz . mümkün ise lapisi kaldırın yerine şekerkamışı bir şey ekleyin .
Fikrin için teşekkürler hocam

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Nazileri severim şahsen herkesin şahsi fikridir . Serverin ismi hariç hiçbirşeyini beğenmedim başarılar.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
mchitler diye bi sunucu vardı sizle alakası var mı