pc de gezerken oyun gördüm hemen indiriyim dedim yanlışlıkla rekama bastım sonra 2 saat bekledi sonra küfür ettim reklamda sesi kaydetip göndermeymiş meğerse sonra polisler beni amerikaya kadar kovaladı amerikada rockstar games yeni gta 6 için bu hikayeyi aldılar sonra rockstar games battı sonra geri Türkiye'ye döndüm S

dads[DOUBLEPOST=1400624092,1400623897][/DOUBLEPOST]steamdan oyun satın alıyodum eve oyun satan buharlı tren girdi[DOUBLEPOST=1400625081][/DOUBLEPOST]kayseride gezerkene birden yukardan füzeler yağmaya başladı sonra heryeri creeperlar bastı.bende Allah! Allah! diyerek elmas kılıçlan daldım.sonra da ender dragon geldi iskeletler ona ok atmaya başladı.sonra anime karakterleri geldi ortalık iyice kızıştı.sonrada garip bir ses geliyordu rahatsız etmişti.gözlerim açılmıyordu çok yorgundum.sonra çantamı alıp o enteresan yere gittim.kağıtlar kalemler havada uçuşuyordu.o yerde yerçeki yoktu yani okulda.birden heryeri zombiler bastı gordon freeman steve falan filan havadan 3310 yağıyordu dünyanın sonu gelmişti. hemen uzay gemisine bindik kaçtık.marsa gittik orda amerikalıların yolladığı robot vardı.topraktan kazı sesleri geliyordu sonra baktık anaa steve.mağara arıyormuş meğersem.burası mars dünyanın sonu geldi dedik.sonra kayıtlı olan dünyayı ctrl-v yaptı ve yeniden dünyadaydık.fakat dünyayı tam güneşin yanına koymuş salak bütün gezegenler yanmaya başladı.güneş patladı başka yıldızlarıda etkiledi ve patlattı.samanyolu galaksisi yok olmuştu.bizde şu an yeni galaksi arıyoruz space.net den giriyorum şu an buraya.