Ne Oluyor Bu Foruma !

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba sessiz forum halkı!

1 saat önce mesaj yazdım 3 konuya son mesajlarda ard arda oldu tabi şimdi baktım halen aynı sıralarda yani mesaj atan yok yani forum boş şuanda şimdi 2 tane ddaha attım son mesajlarda full ben varım şimdi spam diyecekler ama aslında spam değil :/ 50 dakika önce 2 tane 5 dakika önce 3 tane mesaj yazdım ve halende full ben varım Ey forum halkı! CANLAN!

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mehmet saçmalıyorsun , forum kitlesinin farkında olduğunu düşünüyorum. Lâkin gelip de burada bu sözler i kullanman ne biliyim , biraz komik duruma düşürüyor sanki insanı. +13 yaş kitlesi daha ağır basan bir forum burası herkes okulda işinde gücünde ama bir konuda haklısın eskisi gibi akitiflik yok yazın ise bu sıkıntılardan feragat olunacaktır inancı içerisindeyim.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mehmet saçmalıyorsun , forum kitlesinin farkında olduğunu düşünüyorum. Lâkin gelip de burada bu sözler i kullanman ne biliyim , biraz komik duruma düşürüyor sanki insanı. +13 yaş kitlesi daha ağır basan bir forum burası herkes okulda işinde gücünde ama bir konuda haklısın eskisi gibi akitiflik yok yazın ise bu sıkıntılardan feragat olunacaktır inancı içerisindeyim.
Doğrudur +13 yaş kitlesi var fakat normalde bu kadar boş değil di forum? en azından daha fazlaydı 1 saat önce attıgım mesajlar halen duruyor üstüne kimse bir şey yazmamış :/ bugün bir şey mi var yaw? Forum sakin, Skype'de kimse mesaj atmıyor normalde susmuyan skypem :/

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Forumda gereksiz sohbet konuları ve "forumu bırakıyorum" konuları olmasa daha verimli olur diye düşünüyorum.