Parmakla gösterilcek kadar az kişide donanımdan kaynaklananlar sanırım :/ 2013 - 2014 yılı yapımlı oyunlarda herhangi bir problem yaşamazken 1.8 de kasmalar oluyor buda pvpyi etkiliyor oyunun akışını bozuyor.Birsürü 1.9 sunucusu var.Sadece Türkiye'de yok.Çünkü insanlar makro ve killaurayı çok seviyorlar.
1.9 a geçen en az 2 serveer gördüm. CandyCraft sanırım isteğinizi karşılarBirsürü 1.9 sunucusu var.Sadece Türkiye'de yok.Çünkü insanlar makro ve killaurayı çok seviyorlar.
Alakası yok. Skin Minecraft'ın her sürümünde geçerli olan bi' şey.Neden hala 1.8 de hatta 1.7 de bu sunucular çünkü skin felan oluyor ya . oyüzdendir en çok kullanılan sunuculardan bitanesi 1.7.2
Skin derken? 1.8 ve üstünde skin gözükemesi mi? Onun için eklenti var.Neden hala 1.8 de hatta 1.7 de bu sunucular çünkü skin felan oluyor ya . oyüzdendir en çok kullanılan sunuculardan bitanesi 1.7.2
oyuncularda gözükmezmi ?Skin derken? 1.8 ve üstünde skin gözükemesi mi? Onun için eklenti var.
Bizde onu kastettik spigot -> skinrestorer.kardeş ben 1.9 da giriyorum skinim gözükmüyor pre olması lazım onu kastetmiştim
oyuncularda gözükmezmi ?
Premium olmazsan zaten hiçbir sürümde gözükmez.kardeş ben 1.9 da giriyorum skinim gözükmüyor pre olması lazım onu kastetmiştim
oyuncularda gözükmezmi ?
1.8 de olan kasma 1.9 sürümünde mevcut değil amaParmakla gösterilcek kadar az kişide donanımdan kaynaklananlar sanırım :/ 2013 - 2014 yılı yapımlı oyunlarda herhangi bir problem yaşamazken 1.8 de kasmalar oluyor buda pvpyi etkiliyor oyunun akışını bozuyor.
bu arkadaşPersoninblack Bizde onu kastettik spigot -> skinrestorer. demişte ?Premium olmazsan zaten hiçbir sürümde gözükmez.