Neden iyi türk sunucuları tutmuyor?

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam merhaba forumdaki sunucuların %40 'ı berbat olmasına rağmen en iyi vatandaşlarımızın açmak için aylardır uğraştığı sunucular var.

Ama millet kolaya alıştığı için gelemiyor.

Bakarsın, girişte p5 veren viplere p50 veren birileri var.
Millet gider onu oynar.

Reklam yapacak alan yokki bir bura birde 2-3 yer var.

Sunucusunu buraya yaptırıp, açıp 40 çeken sunucular var.

Hele hele online çekemeyip özenen sunucular vay haline...
Sonra sunucumuz batıncada "zaaa, ezik m4l vel@ sunucusu battı :SAD:SADSAD:SAD QWE:QWE:QWE:QWEEQW:"

Gibi sözler?
Whatta is turkey ?

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Genellikle emek verilen sunucular tutmuyor. bunun sebebi açık zaten. buildleri berbat bir sunucu emek verilmemiş bir sunucu full çekiyor. onlan 1 günde açarken biz haftalar aylar ugraşıyoruz. ama tutmuyor işte.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Neden mi? Millet aynı oyun modunu oynamaktan sıkıldı.
Hacklerden p5,6,7,8,9,10 lardan bıktı.
Sunucunun admininin normal olan sorunu çözmemesi ve vıp alacağın zaman hemen cevap vermesin bıktı.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Neden mi? Millet aynı oyun modunu oynamaktan sıkıldı.
Hacklerden p5,6,7,8,9,10 lardan bıktı.
Sunucunun admininin normal olan sorunu çözmemesi ve vıp alacağın zaman hemen cevap vermesin bıktı.
Tüm videoyu izledim az bile vermiş.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her yenilikçi proje tutacak diye bir şey yok. Sunucuz tutmayınca burada konu açmak saçmalık. Her sunucu tutçak diye bir şeyde yok. Oyuncuların isteği doğrultusunda sunucu açmalısınız. Eğer oyuncu istemiyorsanız o ayrı bir şey.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Neden mi ? Çünkü hepiniz fakirsiniz.
Bakın size "yenilikçi üye" döngüsünü anlatıyım.
-Üyemiz aklında olağan üstü bir proje oluşturur,uçan kaçan dalgalar,patlamalı çatlamalı efektler,akıl almaz sistemler.Of aman aman.
-Sonra bu fikrini kendi geliştirmeye kalkar,mimari yapamaz.Yeteneksizdir,mimar takımlarının fiyatları ateş pahası(Ulan ben geliştiriciyim o kadar almıyorum,insafsızlar)."Sonra hallederiz ,sistemleri yazıyım" der.Google amca'ya "Java dersleri" yazar.Haliyle bi halt anlamaz,Google amca'ya "Skript dersleri" yazar bi kaç şey anlar.Kendince bişeyler yapar.Fakat istediğine ulaşamıyınca isteklerini forumda konular açarak belirtmeye başlar.
-Bi kaç gün sonra üyemiz, asalak evrimini geçirmiştir ve bütün skriptlerini foruma yaptırır.
-Daha sonra kötü mimarili + toplama skriptli bir canavarı hayata geçirir.Lagaminatör !
-Haliyle oyuncular sunucusunu tercih etmez, çünkü Lagaminatör çok haşin bi canlıdır.
-En son ise kendi evladını,canından çok sevdiği evladını öldürür.
-Sonra "Türkler fikrimi beyenmedi , yabancılar kink" kafası ile yaşamaya devam eder.

Günümüz kurucuları sadece hayal etmeyi biliyor,herhangi bir yetenekleri yok.Bir eklentiyi yazmanın zorluğunu,yada bi geometrik şekli bloklarla çizip daha sonra bu şekli oyarak bir mimariye çevirmenin emeğini,veyahut tek bir txt dosyasına 2.000,5.000 satır algoritma yazmanın yoruculuğunu bilmezler.
Sürekli isterler fakat paraları yoktur.
Kafalarındaki projeler,"üff oney öyle lan" dedirtecek fikirler olabilir fakat ortaya koyduklarını bu kafalarındaki ile bir tutmalarının tek tabiri "kibirdir".
Bütün bunların sonucunda yeni bir amatörlük fidanı orataya yeni bir Lagaminatör canlandırma planı ile çıkar.

Parayı veren düdüğü çalar hesabı,Parayı veren sunucuyu açar.
Bu kadar basit,fakirsiniz.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuşmak istediğim 1-2 konu var.
Türkiye'de oyuncuların parayı bastırıp herkesin önüne geçebildiğini biliyoruz. Buna benim yaptığım sunucularda dahil. Neden mi?
Çünkü;
1- Türkiye Minecraft oyuncularının sadece %5 ila %10 u ORJİNAL PREMİUM hesap kullanıyor ve oyunu oynayanların yaşları genelde 8-14 yaş arasında. Buda oyunda güvensizliğe neden olur. Hileyi açar ve hilesini yapar ban yer ise çıkar oyundan başka bir hesapla tekrar giriş yapar. Fakat Premium olsa ban yiyen bir oyuncu bir daha o hileyi açmaz, elini bile sürmez.
2- Ne kadar uğraşırsak uğraşalım, ne kadar tüm pluginleri kendimiz kodlayalım Türkiye'de sunucunuzu tutturmak istiyorsanız Oyuncu gibi bakıp oyunu hem zor hemde kolay yapmanız gerekir. İyide bu nasıl diye soru gelicek kesinlikle bunu açıklayacağım. Oyuncular hem bir anda P7 sete çıkmamalı hemde 1 ayda P7 sete çıkmamalı.
3- Sunucunuzun masraflarını kendiniz karşılamayacaksanız ve Türkiye'de sunucu işinden ufakta olsa bir para kazanmak istiyorsanız oyunda parayla üstünlük satmalısınız yoksa Türkiye'de alıcağınız en büyük bağış 20-30 TL bu da sizin kuracağınız sunucunun 1 yıllık domain masrafı zaten.

Jiaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çoluk çocuk olmak, basit web scriptleri, hazır plugin paketleri, az çok uyanıklık. (sörvırınız tuttu)

İstersen java kodır ol pluginleri sıfırdan kodla, Minecraft'ın yaş kitlesi 8-16 ortalama değerler bunlar.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Üyemiz aklında olağan üstü bir proje oluşturur,uçan kaçan dalgalar,patlamalı çatlamalı efektler,akıl almaz sistemler.Of aman aman.
-Sonra bu fikrini kendi geliştirmeye kalkar,mimari yapamaz.Yeteneksizdir,mimar takımlarının fiyatları ateş pahası(Ulan ben geliştiriciyim o kadar almıyorum,insafsızlar)."Sonra hallederiz ,sistemleri yazıyım" der.Google amca'ya "Java dersleri" yazar.Haliyle bi halt anlamaz,Google amca'ya "Skript dersleri" yazar bi kaç şey anlar.Kendince bişeyler yapar.Fakat istediğine ulaşamıyınca isteklerini forumda konular açarak belirtmeye başlar.
-Bi kaç gün sonra üyemiz, asalak evrimini geçirmiştir ve bütün skriptlerini foruma yaptırır.
-Daha sonra kötü mimarili + toplama skriptli bir canavarı hayata geçirir.Lagaminatör !
-Haliyle oyuncular sunucusunu tercih etmez, çünkü Lagaminatör çok haşin bi canlıdır.
-Sonra "Türkler fikrimi beyenmedi , yabancılar kink" kafası ile yaşamaya devam eder.

Günümüz kurucuları sadece hayal etmeyi biliyor,herhangi bir yetenekleri yok.Bir eklentiyi yazmanın zorluğunu,yada bi geometrik şekli bloklarla çizip daha sonra bu şekli oyarak bir mimariye çevirmenin emeğini,veyahut tek bir txt dosyasına 2.000,5.000 satır algoritma yazmanın yoruculuğunu bilmezler.
Kafalarındaki projeler,"üff oney öyle lan" dedirtecek fikirler olabilir fakat ortaya koyduklarını bu kafalarındaki ile bir tutmalarının tek tabiri "kibirdir".
Bütün bunların sonucunda yeni bir amatörlük fidanı orataya yeni bir Lagaminatör canlandırma planı ile çıkar.

Cebinde 200 TL olan insan hepsini minecraft sunucusu için harcarsamı başarılı oluyor senin için? Hayır dediklerinin geneli yanlış. Senin dediğin gibi 2000-5000 satır algoritma yazmanın yoruculuğunu bilmek için 200 TL vermene gerek yok onu bedavayada yapabiliyorsun. Java dersleride ima ettiğin gibi milyonlarca liraya verilen bir ders değildir internette kolayca 30-40 liraya 50-60 saatlik videolu dersler bulabilirsin. Bu 30-40 lirayıda çok küçük bi zamanda para biriktirerek toplayabilirsin. İnsanları ezmen de bu forumda hiç hoş karşılanmayabilir. İnsanların hepsinin yüzlerce onlarca lirası bulunmayabilir bunun için yeteneksiz veya kötü insan oldukları çıkmaz onların yüzüne vuramazsın bunu. Eğer sen Java öğrenmek istemiyorsan verirsin 5$ İngilizce forumlardan plugini alırsın. Bu 5$ ı vermeyen sunucu kötümü oluyor oda hayır. Bedava pluginlerle çalışan bir sürü sunucu var. Hepsininde oyuncu kitlesi belli. Şuanda ortalık HUB Sunucu kaynıyor. Hepsi almış makinaları 128 GB, 128+64 GB , yok efendim 100 GB RAM 150 GB RAM uçuyor bu rakamlar. Sizde araştırma yapmadan yine buraya yönelmişsiniz. İngilizce forumlarda biraz gezin derim. Millet 32 GB lık VDS sunucusuna 750-1000 kişilik sunucu açmış biz hala 128 GB RAM li sunucuda 200 kişi topluyoruz.

Oyuncular hiçbir zaman P7 sete çıkmamalı !
P7 set nedir ? Gezegen mi kuşatıyoruz ?
Uzayı fethediyoruz hocam. Ortalıktaki serverlara bakarsan anlarsın P10 bile satılıyor.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepiniz haklısınız, haksız olabilirsinizde ama.

Geçen birinden vip alan kişi hile açıp banlanınca sinirlenip sunucu açmak için cebindeki parayı çöpe atıyor.
1 Ay sonra kapanıyor.

Bunlara ne diyeceksiniz?

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

-Üyemiz aklında olağan üstü bir proje oluşturur,uçan kaçan dalgalar,patlamalıçatlamalı efektler,akıl almaz sistemler.Of aman aman.
Bu benim galiba .-.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Kuyruk Acısı No 1 demişsin şimdi yorumu bulamadım AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHbu kahkalalarım sana gelsin güzel dostum. Gece gece güldürdün ya hala gülüyorum ne adamsın be. Bi Kaç $ harcadığını hesapla sonra 3-5 ile çarp öyle hesaplayabilirsin ne kadar para harcadığımı bu işe. Frankfurttan 128 GB sunucular, Bursa datacenterden VDS sunucuları, Bukkit plugin satın alımları, Oyun içi alım-satım, Karakter satımı senin daha hayatında görmediğin belkide görmeyeceğin exploitlerle sql atak yedim. Hostinglerim çöktü. Dediğin durumda olan bir arkadaşım var ve babası işsiz burada nick veya isim vermeyeceğim. İnternet faturasını ödeyemedi, arkadaşın internet ücretini ödedim ve şu an yaptığı sistemin daha açığını bulan olamadı. Tek açık e-postasını hacklemekti, sistemden onuda çıkarttı. Ve belki bunları yaparken cebinde hiç parası yoktur belki düşük miktarda bi parası vardır. Sadece ödediğim Türk Telekomdan 65 TL ücretle bunu yaptı. Minecraftı bırakmam sebebiyle sunucuyuda bıraktım ama şuanda bence çok iyi bir yerde. 1000-1500 online sayısı var her gün ve günlük yaptığı satış 100 TL nin üstünde.
Kısaca bazı şeyler SADECE parayla kolaylaştırılabilir. Para olmadanda fazla çalışarak, uyumayarak, bir sürü eğitimi internetten saçma sapan videolardan öğrenerek yapabilirsin.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuyruk Acısı No 1 demişsin şimdi yorumu bulamadım AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHbu kahkalalarım sana gelsin güzel dostum. Gece gece güldürdün ya hala gülüyorum ne adamsın be. Bi Kaç $ harcadığını hesapla sonra 3-5 ile çarp öyle hesaplayabilirsin ne kadar para harcadığımı bu işe. Frankfurttan 128 GB sunucular, Bursa datacenterden VDS sunucuları, Bukkit plugin satın alımları, Oyun içi alım-satım, Karakter satımı senin daha hayatında görmediğin belkide görmeyeceğin exploitlerle sql atak yedim. Hostinglerim çöktü. Dediğin durumda olan bir arkadaşım var ve babası işsiz burada nick veya isim vermeyeceğim. İnternet faturasını ödeyemedi, arkadaşın internet ücretini ödedim ve şu an yaptığı sistemin daha açığını bulan olamadı. Tek açık e-postasını hacklemekti, sistemden onuda çıkarttı. Ve belki bunları yaparken cebinde hiç parası yoktur belki düşük miktarda bi parası vardır. Sadece ödediğim Türk Telekomdan 65 TL ücretle bunu yaptı. Minecraftı bırakmam sebebiyle sunucuyuda bıraktım ama şuanda bence çok iyi bir yerde. 1000-1500 online sayısı var her gün ve günlük yaptığı satış 100 TL nin üstünde.
Kısaca bazı şeyler SADECE parayla kolaylaştırılabilir. Para olmadanda fazla çalışarak, uyumayarak, bir sürü eğitimi internetten saçma sapan videolardan öğrenerek yapabilirsin.
Emin ol o senden daha iyi biliyor yazdıklarını