Nedir Bu "Data Miner" ??

R

Reloven

Ziyaretçi
Verilerini Çalan, Çeken Yada Kötü İşlere Kullanan Bir Virüstur Anladıgım Kadarıyla.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen alexa rankı için yapılmış bir çerezdir pek bir bilgim yok muhde op bu konularda :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bazı tür programlar regedite kendi sitesini başlangıçta açmak için bazı satır kodlar ekler o satırların hatalı tarafları varmış sanırım senin program hata vermiş olayın geçtiği satırları atarsan yardımcı olabilirim :(

Verilerini Çalan, Çeken Yada Kötü İşlere Kullanan Bir Virüstur Anladıgım Kadarıyla.

Virüs o kadar saf deyil data miner yazacak kendine program kendi bulmuş olabilir ancak regedit startup virüsleri .exe veya kernel virüsleri ile çalışır orada her hangi bir bilgi yok virüs olduğuna dair :(

Bu arada bu ne programı ben genel windows onarma falan sandım browsere özel bir şey ise nüynüyün dediği şey

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı tür programlar regedite kendi sitesini başlangıçta açmak için bazı satır kodlar ekler o satırların hatalı tarafları varmış sanırım senin program hata vermiş olayın geçtiği satırları atarsan yardımcı olabilirim :(
Sana muhde anlatacak.
Muhde'nin dediğini yap ve bu fırsatı kaçırma :)

Zorinkun_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç inanmıyorum. Yalan söylüyorsun ASC!!

[DOUBLEPOST=1413711250,1413711206][/DOUBLEPOST]@MUHDE pls speak insanca.[DOUBLEPOST=1413711390][/DOUBLEPOST]Üç dakika önce tarama yaptım. Şimdi yine yaptım. Vay canına 5.000 ne lan!!?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Browser üzerinden forumda hakkındakiler kısmına yazılan bakıldıkca resimdeki rakamları artan sitenin vermiş olduğu çerezin yanlış/hatalı/boş gönderilmesi sonucunda verilen saçma sapan hata