NeonZone ile Dosta doğru

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim güzel işsiz çaycı dostlarım,
Sizlerden gelen soruları cevaplayacağım Lütfen güzel sorular sormayın saçma sorular sorun
BİLMENİZ GEREKLİ!11!1!
Köpekler havlar.
Uyurken horlarız
Dünya bir gezegendir.
Ayakta durursak yorulma ihtimalimiz otururkenden fazladır.

Ne gibi sorular soralım diyenler için
İnekler ot yiyip süt üretiyorsa sütün hammaddesi ot mudur?
Hindistan cevizi Hindistan'da yetişen bir ceviz türü müdür?

eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın da mı 0 derece olacak demektir?
Yüzmek zayıflatıyorsa balinaların yağsız, tığ gibi olması gerekmez miydi?
Uhu iyi bir yapıştırıcıysa içinde bulunduğu tüpün içini neden yapıştıramıyor?
Kısır olan bir babanın çocugunun da kısır olma ihtimali kaçtır?
Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak o maddeden yapılmıyor?

Tabikide etiketler şimdi konuştuğum için aklıma ilk gelen adragosdan başlıyorum

@Adragos @TheGodFather @admiraldus @Minecraftplayerr @YgtGamingTR | @yeşilbücür pardon @sarıbücürisback | @anonimuser forum pardon @AnonimForumUser | @B35T14 @Gloin |@zarirairiariiariis neydi yaa @zariririirusirsi yok oda değil @zaririiri oda değil @zarius hah hatırladım @Zariarius | @Breakthrough =Alakan olmaz ama olsun etiketlisin. @JusticeWhip İlgilenmesinizde etiketlisiniz.
Ve diğer sevdiklerim.
Konu oluştur.[Enter]
Oluşsana laaan
Ha tm buldum acaba şöylemi olu...

Etiketler bozuldu Lanet.

Resurft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç fena değil çok hoş, güzel. Bunu siz mi yazdınız yoksa kopyalayıp yapıştırdınız mı ?

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden böyle değişik şeyler okuyodum aklımda kalanlar falan birazınıda kopyala yapıştır.
Ama kaynak yazamadım reklama girer diye.