[Neria] |Happy Halloween| (Halloween Themed Hub/Lobby Spawn Project)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

(Halloween Themed Hub/Lobby Spawn Project)

Merhaba arkadaşlar, sizlere yapmış olduğum halloween temalı korku dolu (!) bir haritayı göstereceğim.Beğenmediğiniz veya eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyleri yorumda belirtin :)

Son düzenleme:

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2 Gün sonra Kuzey Build Team. Bir karar veremediniz şu isme. Ama yapılar güzel olmuş.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harita gündüz kardeşim, akşam düşmanımsın tarzında bir şey olmuş :D

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Helal olsun güzel yapmışsınız.
Yaw agam kıskananlar var yapmayın böyle şeyler sizi şikayet etçem.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
maalesef haritaya puan vermek için yada eleştiri yapmak için bi resim olması lazım bense konuda sadece 1-2 block görebiliyorum, resimi çeken arkadaşla bi konuşursanız biraz daha açık seçip fotoğraflar koysa yada en azından yukardan bi foto çekse hiçbir şey belli olmuyor :/

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
maalesef haritaya puan vermek için yada eleştiri yapmak için bi resim olması lazım bense konuda sadece 1-2 block görebiliyorum, resimi çeken arkadaşla bi konuşursanız biraz daha açık seçip fotoğraflar koysa yada en azından yukardan bi foto çekse hiçbir şey belli olmuyor :/
Yeni foto alıyorum*

,---,-,,-,-