NikeHelping /Team\ --{Join Now}-- İstediginiz Pluginleri yazin

Nike123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar NikeHelping size herzaman yardim edecek
istediginz plugini yorum atin
hemen size yollicam
eger aciklamali isterseniz onu da yollarim
Alimlar Basladi
Forumu Doldurunuz...
Ad:
Yas:
Plugin Tecrubesi (%):
Mc Tecrubesi (%):
Java Kodlamasi biliormusun:
Kac Serverde Calistin (Admin-Pluginer):
Permissions Kodlamasi bilirsmisin:

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Citizen2 Builder Plugin + Pail reload sistemli ful tr edit . Setting ayarlamalı 1.5.1 fac-sky-hg yapma özellikli plugini istiyom :D

gorkem1231

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Citizens blacksmith istiyorum ama türkçe ve açıklamalı ? bulabilirmisin acaba :D

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir plugin var konu açtım ama cevap gelmedi.Buradan sorayım.
Belirli bi bölgede hastane gibi oraya gidince canın ve açlığın kendi kendine doluyor.
Bunu verebilir misin?

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Fener mi?Nasıl yani anlamadım :D Yani nasıl yapabilirim?
Bak GameMode varsa lav su fln olan bölüme gir orada en başta fener olucaktır. Onu koyarak yapabilirsin ama o feneri çalıştırmak için fenerin altına yere paralel şekilde 9 tane dia-zümrüt-iron veya gold block koyman gerek ve sonrada tam ortasınada feneri ky

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak GameMode varsa lav su fln olan bölüme gir orada en başta fener olucaktır. Onu koyarak yapabilirsin ama o feneri çalıştırmak için fenerin altına yere paralel şekilde 9 tane dia-zümrüt-iron veya gold block koyman gerek ve sonrada tam ortasınada feneri ky
Yok sağol da bunu biliyorum.Bu fener canın dolmasını sağlayacak mı onu sormuştum.Sağol yine de :D

builderdemir

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bi pluginin adını istiyorum. Plugin soyle birsey tabela oluyor. Ona sag tiklayinca senin yazdigin bilgiler geliyor