Nitrado Ilgisizlik Şikayeti

• Konuyu başlatan TanerTekinn
  • Başlangıç tarihi
T

TanerTekinn

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaslar Ben TanerTekin YouCraft Sahibiyim Nitrado Hesabimi Blocke Etti Ondan Sonra Acacagiz Dediler 5 Gün oldu acmadılar hergün ts3 geldim bakın artık bakın acın artık dedim Hic takmadılar Bile Adamlara 4 Bin tl para kazandırımış

6 Tane Alan Adım Vardi param vardi hepsi gitti hicbiri istemiyorum arkadaslar sadece bunlardan almayin bir şey

Şahsen YouCraft Olarak AxitrBilisim'e Geciyorum Herkezi beklerim Daha Öncedende Bu Şirket Ile Calişmişdim Güvenilir bir Şirket :) Herkeze iyi forumlar

Moderatör tarafından düzenlendi:
K

Klood07

Ziyaretçi
AxiTR kullanmak istiyorsan sen bilirsin ama serverini hacklerlerse sen sorumlusun :DS:ASD

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzelmiş...

Ne dediler ona çamur at gel bizim Bursa'daki Dağhan'ın sunucularda akalım.
Kerizleri nasıl kandırdım ama 190.000 TL verip makine aldım diye ahahah dedi tahminimce ?

Sunucularında Xeon E7 CPU filan yok olsa bastıra bastıra SS atardı.
Xeon x7560'lı makine en alt seviye R910 alacak tahminimce 128 & 256 Ram takıp şov yapacak...
Ayıp cidden.
Birde 190K diyor ya fiyatına bastıra bastıra.

Tebrikler.

T

TanerTekinn

Ziyaretçi
Anlayamadığın şey sen nitrado üzerinden bir miktar para kazandın ve parayı veren müşteri seni şikayet edebilir.Bu şikayet sonucunda 1 haftalığına bloke edilebilirsin.Benim de başıma geldi fakat ben senin saldırgan tarzın yerine kanıtlar ve ikna edici bir konuşma sonunda blokemi açtırdım.
Nitrado'ya TS3'den ulaşamazsın Nitrado'nun kendi sitesinden ticket atıp e-mail yolu ile konuşman gerek.

Sana bir tavsiye vereyim sakın "sattım" deme bunu yaparsan yaptığın şey ticarete girer ve seni şikayet edebilirler Nitrado'ya.
Paralı bir işlem yapmadan önce mutalaka bu ve buna benzer kuralları sunucuna koy:

Unutma "Satış yapmadın","Bağış aldın"...

adam bana ticket at acarlar dedi 1 hafta vs demediler adamlar ilgilenmiyor bile skypeden yaziyorum ts3 den yaziyorum takmiyorlar bile

T

TanerTekinn

Ziyaretçi
Güzelmiş...

Ne dediler ona çamur at gel bizim Bursa'daki Dağhan'ın sunucularda akalım.
Kerizleri nasıl kandırdım ama 190.000 TL verip makine aldım diye ahahah dedi tahminimce ?

Sunucularında Xeon E7 CPU filan yok olsa bastıra bastıra SS atardı.
Xeon x7560'lı makine en alt seviye R910 alacak tahminimce 128 & 256 Ram takıp şov yapacak...
Ayıp cidden.
Birde 190K diyor ya fiyatına bastıra bastıra.

Tebrikler.

Öncelikle o begenmedigin işlemcinin tanesi 3800$ krdsm http://ark.intel.com/products/46499/Intel-Xeon-Processor-X7560-24M-Cache-2_26-GHz-6_40-GTs-Intel-QPI

O Makinada 4 Adet Takılı Bu Arada Yani sorun yok ^^

Bu Arada YktHosting Halen Yaşiyormu ? Veya ne Yüzle Buraya Geliyo :)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
foruma para yedirmediğim için satış konumu silmişler
yazdığım yazıları onaylamadan siliyorlar bu forumda içindeki üyelerin %90 nıda 5 para etmez dahada girmem bu foruma
Sonuçta ben burada sizin reklamlarınız hakkında bir şey söylemiyorum.
Makineniz imkanı yok 190.000 TL olamaz.
Çünkü E7 Serisi CPU'ların en yüksek konfigrasyonu ile 1 TB Ram ile o fiyatı görüyor.
Ki siz R10'da konu açmışsınız Ram alacağız diye.
Makinenin içi komple dolumu değil.
Ben burada 4x Opteron 6272 tarzı bir çözümü çekip koysam dalga konusu bile olurdum sayfanızda.

Markası belli olmayan SuperMicro Mobo'lu 4U Rack -xxxx

Türkiyenin en pahalı makinesi R910 -AxiTR

Bu tarz paylaşımları gördüm.
tabii ki bazı konular olabilir benim değindiğim yer bu değil.
R910'un fiyatını konuşmalarda dahil bastırarak söylemeniz.
İçi boş R910'lar mobo ve Taner'in bahsettiği CPU ile 6-7 Bin dolara bulunuyor.
Önemli olanın Rack'ın markası değil içindeki donanımın olduğunu düşünüyorum.

vede soruma yanıt vermenizi rica ediyorum.
Makinelerinizin donanımı nedir ?

Marka kirletme olayı yok.
Sizin demirbaşınıza dil çıkartmadım.
Sadece gerçekleri soruyorum.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben 190 bin tl ödedik demedim makineyi alınca masrafı bitmiyor birde gümrük masrafları var unutuyorsunuz biz 130 bine aldığımızı söyledik gümrük masrafları ve uçak masrafı dahil amerikadan buraya gelmesi uçakla 1300 usd yada 1300 tl tutmuştu hatırlamıyorum şu an için şirketlerin yatırımına bu kadar kolay laf edemezsin
ve hala türkiyenin en pahalı sunucusu bizim elimizdeki r910 dur daha geçen 10 bin tl ye 320 gb ram aldık tüm makinelerdeki ram slotları doldu yanlış hesaplamışız ramler fazla geldi artan ramler resimde
ve dağhanın sunucularına akalımda ne demek dağhan bey koca datacenter sahibi nasıl bu insanlarla bu uslupta konuşabiliyorsun şirketler sanki senin oyuncağın

Dağhan Bey'in her hangi bir hizmetine sözüm yok.
DGN Gayet güzel bir DC
Fakat bir Radore olduğunu söylemem imkansız.
Her ne kadar radore'u sevmeseniz de bende radore'u kullandım gayet memnun kaldım.
İşin ilginci hala merak edilen soruların yanıtsız kalması mesela Nitrado.
Radore'da Xeon E3 1245 gibi CPU'lar kullanıyor bu ortada.
Almanya da karışık dı i7 2600'de vardı E3 1270'de.
Yani onlarca kere bu sizi çok seven arkadaşların konuşmasına çekildim.
20-25 kişilik konuşmalarda önce hakkımda ve dostlarım hakkında asılsız ve saçma suçlamalar.
iddia filan değil yani bildiğimiz çaldı kaçtı dolandırdı cümleleri.
Sırası ile küfürler sonra sizi çekmeler sizin konuşmaya girmeniz ve arkadaşların yola gelmesi.

Ciddi anlamda burayı beğenmiyorsunuz bizim forumumuzu da beğenmiyorsunuz fakat ;
YKT'nin konulan bazı resimleri sizin sunucunuzda idi resimler editlenerek site hack'lendi imajı verildi.
Konuşmalarda DC'nin sahibi ile yakın arkadaşmışsınız gibi konuştunuz.

Benim sorularıma da mükemmel cevap verdiniz.

Sadece sizden CPU'larınız nedir hangi CPU'yu kullanıyorsunuz dedim siz bana WD'nin NAS için kullanılan HDD'lerini ve Ram'leri attınız.
Bu DC'nin kablolarını çekip bakın altyapımız bu demek gibi bir şey.
Ram HDD tabii ki olacak yani bende buraya 10 tane SSD veya 5-6 tane 4770K Çekip koyabilirim.
O dert değil resimli kanıt değil benim derdim elbette makineleriniz var.
Lafım yok onlara.
Fakat R10'da nispet yaparcasına Proliant sunucu satıyorum kabinin altında kalmış gibi konularınız da var sayın yiğit bey.
Üslup ve hak hukuk öğretmek yerine müşterilerinize sunduğunuz makinelerin tam donanımsal bilgilendirmesini yazmak bu kadar sıkıntılı ve sancılı bir durummudur ?
Bu şekilde kurumsallaşmanız imkansız.
En azından benim düşüncem bu yönde.