ben 190 bin tl ödedik demedim makineyi alınca masrafı bitmiyor birde gümrük masrafları var unutuyorsunuz biz 130 bine aldığımızı söyledik gümrük masrafları ve uçak masrafı dahil amerikadan buraya gelmesi uçakla 1300 usd yada 1300 tl tutmuştu hatırlamıyorum şu an için şirketlerin yatırımına bu kadar kolay laf edemezsin
ve hala türkiyenin en pahalı sunucusu bizim elimizdeki r910 dur daha geçen 10 bin tl ye 320 gb ram aldık tüm makinelerdeki ram slotları doldu yanlış hesaplamışız ramler fazla geldi artan ramler resimde
ve dağhanın sunucularına akalımda ne demek dağhan bey koca datacenter sahibi nasıl bu insanlarla bu uslupta konuşabiliyorsun şirketler sanki senin oyuncağın
Dağhan Bey'in her hangi bir hizmetine sözüm yok.
DGN Gayet güzel bir DC
Fakat bir Radore olduğunu söylemem imkansız.
Her ne kadar radore'u sevmeseniz de bende radore'u kullandım gayet memnun kaldım.
İşin ilginci hala merak edilen soruların yanıtsız kalması mesela Nitrado.
Radore'da Xeon E3 1245 gibi CPU'lar kullanıyor bu ortada.
Almanya da karışık dı i7 2600'de vardı E3 1270'de.
Yani onlarca kere bu sizi çok seven arkadaşların konuşmasına çekildim.
20-25 kişilik konuşmalarda önce hakkımda ve dostlarım hakkında asılsız ve saçma suçlamalar.
iddia filan değil yani bildiğimiz çaldı kaçtı dolandırdı cümleleri.
Sırası ile küfürler sonra sizi çekmeler sizin konuşmaya girmeniz ve arkadaşların yola gelmesi.
Ciddi anlamda burayı beğenmiyorsunuz bizim forumumuzu da beğenmiyorsunuz fakat ;
YKT'nin konulan bazı resimleri sizin sunucunuzda idi resimler editlenerek site hack'lendi imajı verildi.
Konuşmalarda DC'nin sahibi ile yakın arkadaşmışsınız gibi konuştunuz.
Benim sorularıma da mükemmel cevap verdiniz.
Sadece sizden CPU'larınız nedir hangi CPU'yu kullanıyorsunuz dedim siz bana WD'nin NAS için kullanılan HDD'lerini ve Ram'leri attınız.
Bu DC'nin kablolarını çekip bakın altyapımız bu demek gibi bir şey.
Ram HDD tabii ki olacak yani bende buraya 10 tane SSD veya 5-6 tane 4770K Çekip koyabilirim.
O dert değil resimli kanıt değil benim derdim elbette makineleriniz var.
Lafım yok onlara.
Fakat R10'da nispet yaparcasına Proliant sunucu satıyorum kabinin altında kalmış gibi konularınız da var sayın yiğit bey.
Üslup ve hak hukuk öğretmek yerine müşterilerinize sunduğunuz makinelerin tam donanımsal bilgilendirmesini yazmak bu kadar sıkıntılı ve sancılı bir durummudur ?
Bu şekilde kurumsallaşmanız imkansız.
En azından benim düşüncem bu yönde.