• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado mu BatıHost mu ?

İstediğim özelliklere göre Nitrado mu , Batıhost mu ?

• Nitrado

Kullanılan: 48 50.0%
  • BatıHost

Kullanılan: 48 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın şimdi bir nitrado kullanıcıs olarak gayet mammunum hem batıhost malum dilenciler geçen gün serverime gelip bize geçin daha avantajlı diye reklam yaptılar bende bir almancıyım diyerek hayır cevabını verdim Sonra ısrar edince ban attım Herşeyden vaz geçerim NİTRADO dan Vazgeçmem Gün Gelicek herkes Nitrado cu Olucak Bunu Bilin.
Şunun bi Log ve oyun içi fotoğrafını atar mısınız? Bizim ekibimizde kimse sunuculara girmiyor haberiniz olsun,konuşurken de terbiyeli ol!

Xperia Z cihazımdan Tapatalk 2 kullanarak gönderildi.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
hahahahha Bakın şimdi serverime gelip bize geçin diye reklam yapılır ve ben size sıf rezil etmemek için bunu forumda yayınlamam ama yok illaki yayınla diyorsanız açar bulur yayınlarım Sayın dilenci Batıhost[DOUBLEPOST=1409438417,1409438368][/DOUBLEPOST]hahahahha Bakın şimdi serverime gelip bize geçin diye reklam yapılır ve ben size sıf rezil etmemek için bunu forumda yayınlamam ama yok illaki yayınla diyorsanız açar bulur yayınlarım Sayın dilenci Batıhost[DOUBLEPOST=1409438515][/DOUBLEPOST]hahahahha Bakın şimdi serverime gelip bize geçin diye reklam yapılır ve ben size sıf rezil etmemek için bunu forumda yayınlamam ama yok illaki yayınla diyorsanız açar bulur yayınlarım Sayın dilenci Batıhost

Kesin batihosttan server.almak istedin 9 yasindasin diye vermediler simdi camur atiyorsun. Neyse ilk ve son mesajim olsun bu konuya.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın şimdi bir nitrado kullanıcıs olarak gayet mammunum hem batıhost malum dilenciler geçen gün serverime gelip bize geçin daha avantajlı diye reklam yaptılar bende bir almancıyım diyerek hayır cevabını verdim Sonra ısrar edince ban attım Herşeyden vaz geçerim NİTRADO dan Vazgeçmem Gün Gelicek herkes Nitrado cu Olucak Bunu Bilin.
Al iste gözü boyanmış bi ergen daha arkadaşlar yapmayın boyle

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hahahahha Bakın şimdi serverime gelip bize geçin diye reklam yapılır ve ben size sıf rezil etmemek için bunu forumda yayınlamam ama yok illaki yayınla diyorsanız açar bulur yayınlarım Sayın dilenci Batıhost[DOUBLEPOST=1409438417,1409438368][/DOUBLEPOST]hahahahha Bakın şimdi serverime gelip bize geçin diye reklam yapılır ve ben size sıf rezil etmemek için bunu forumda yayınlamam ama yok illaki yayınla diyorsanız açar bulur yayınlarım Sayın dilenci Batıhost[DOUBLEPOST=1409438515][/DOUBLEPOST]hahahahha Bakın şimdi serverime gelip bize geçin diye reklam yapılır ve ben size sıf rezil etmemek için bunu forumda yayınlamam ama yok illaki yayınla diyorsanız açar bulur yayınlarım Sayın dilenci Batıhost
Amacımım tartışma çıkartmak değil ama konuşmalarından ne kadar küçük olduğun anlaşılıyor.Yapacağın şeyide tahmin ediyorum başka bir hesapla girip reklam yapmak.Anlıyorum seni sen devam et yalanlarını ortalığa atmaya devam et yol senin nasıl olsa bilen biliyor.

Xperia Z cihazımdan Tapatalk 2 kullanarak gönderildi.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gün gelecek Herkes Batihostcu olacak asıl sen bunu bil :)

Not: herkes diye bir kelime yok Herkes diye bir kelime var

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabii ki nitrado şahsen tecrübe edindim;
-Gecenin 2'sinde support ile konuştum.
-Şu ana kadar sunucudan kaynaklı hiçbir lag görmedim
-Panel olarak çok daha kaliteli
-Başına gelen bir olayda nitrado seni eğer gerekliyse koruması altına alabilir
-Ödeme şekli olarak da daha kaliteli.Batıhost'da birden ödemek zorundayken nitrado da parça parça biriktirerek ödeme yapabilirsin.

Ben Zc sunucularının kurucusu olarak NITRADO'yu öneriyorum.
Bu arkadaşa kesinlikle katılıyrum çünkü EN kaliteli her şey Nitradoda En güzel şey ise bir webspace aldım ve web sitesi konusunda bana çok yardımcı oldular ama ben bunu herhangi bi yerden almış olsaydım sg cevabını alırdım gibi nitradonun sloganı bu ve bende bunu katılıyorum GÜN GELECEK herkes NİTRADO CU OLUCAK ![DOUBLEPOST=1409646608,1409646031][/DOUBLEPOST]
Kesin batihosttan server.almak istedin 9 yasindasin diye vermediler simdi camur atiyorsun. Neyse ilk ve son mesajim olsun bu konuya.
arkadaşım 13 yaşındayım ve şimdi sana şunu söyleyeyim Batıhost kadar berbat bir sunucu kiralama şirketi görmedim Nedenmi önceden arkadaşımın bir batıhost sunucusu vardı lag lag lag sürekli çöküyor nitradoya geçtik milim lag yok

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arkadaşa kesinlikle katılıyrum çünkü EN kaliteli her şey Nitradoda En güzel şey ise bir webspace aldım ve web sitesi konusunda bana çok yardımcı oldular ama ben bunu herhangi bi yerden almış olsaydım sg cevabını alırdım gibi nitradonun sloganı bu ve bende bunu katılıyorum GÜN GELECEK herkes NİTRADO CU OLUCAK ![DOUBLEPOST=1409646608,1409646031][/DOUBLEPOST]
arkadaşım 13 yaşındayım ve şimdi sana şunu söyleyeyim Batıhost kadar berbat bir sunucu kiralama şirketi görmedim Nedenmi önceden arkadaşımın bir batıhost sunucusu vardı lag lag lag sürekli çöküyor nitradoya geçtik milim lag yok
Ben de niye var 50 tane plugin var 4 GB ken plugin fazla diyordu 16 GB RAM yaptım yine plugin fazla diyor bayada lag var gereksiz plugin de yok

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de niye var 50 tane plugin var 4 GB ken plugin fazla diyordu 16 GB RAM yaptım yine plugin fazla diyor bayada lag var gereksiz plugin de yok
nitrado ya çamur atmaya çalışıyorsun Atamazsın Çünkü nitrado dAa 50 plugin yüklü serverimde %0 lag 12 gb ram 6 adet dünya var ?? neden lag yok senin pluginlerinde sorun var

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav arkadaş ip vericem reklam olucak 16 GB yaptım yine lagvar 2 tane dünya var sunucuda sizde nasıl yok anlamadım Almanya lokasyonu kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...