Nitrado VS AxiTr

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MİNECRAFT SERVER KURMAYI PLANLIYORUM ..

Ama Kararsız Kaldım AxiTR mi Nitrado'mu

Yardımcı Olurmusunuz :) Araştırmalarıma Göre :D Nitrado 5000 Blok'ta Rahat Cokmezmiş Ama AxiTR 3000 Blokta Çöküyormuş Doğrumu Bilemem
Yardımcı Olursanız Sevinirim ..

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sana Nitradoyu oneririm kaliteli ve guvenilir.

AxiTR asla alma %50 pisman olursun.

Nitrado disinda BatiHost da alabilirsin Batlhostda kaliteli ve guvenilirdir

Eren_Kaya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben hamachili serverimde bile 72.000 block koyabiliyorum hemde 33 tane plugin olduğu halde. Bırakında onlar 100.000 block koyabilsin.

Eren_Kaya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Blok hesabıyla sunucunun kalitesi ölçülmez. İşsizlik yapıp blokları saymaya kalkmayın bence. 4 kişilik nitrado serverimde minigameler için 5 ayrı harita kullandım gram lag olmadı. Nitradodan başka hosting kullanmadığım için yorum yapamam ama kesinlikle AxiTR'yi önermiyorum.
Edit: Konuyu hortlatan arkadaş yüzünden gereksiz mesaj atmışım, kusura bakmayın.
Millet 5.000 blok koyulabiliyor falan diyince bende blok hesabı yapılmaz, hamachilide bile blokları koyabiliyorsunuz demek istedim kardeşim. Sen yanlış anladın heralde :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Millet 5.000 blok koyulabiliyor falan diyince bende blok hesabı yapılmaz, hamachilide bile blokları koyabiliyorsunuz demek istedim kardeşim. Sen yanlış anladın heralde :)
Ben 1m blok koymuştum eski değil eskinin de eskisi bilgisayarımda cokmemisti. Tabi o sıralar Minecraft 1.3.2 falandı.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk