Nitrado Yapım Aşamasında Server 1.7.2 Alımlar İçin İçeri Gir (Faction)

EagleCraft

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Nitradodan Server Açtım Ama Herşeyin Mükemmel Olması İçin Emek Vererek Yapıyorum Plugin Paketini Tamamladım.Birde Parkur Warpı Yaptım.Diğer Eksikler İçin Bir Yardımcı Arıyorum.Günde 8-9 Saat Online'ım.Bilmediğim bir şey Yok Diyebilirim.Bana We Ve Yapıları İyi Olan Bir Arkadaş Lazım Yaşım 16.Yaş Sınırı Koymuyorum.Benle İletişim Kurmak İçin Skype Adresim= eagle.craft Skype Adresi Olmayanlar Konuya Yazmasın Lütfen İp'yi Skype Eklediğinizde Vereceğim.[DOUBLEPOST=1408098498,1408098419][/DOUBLEPOST]Bekliyorum

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben yardım edebilirim wg-we bilgim çok fazla var daha önce en az 10 yerde yüksek yetki aldım skype live:baran_6326

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
seçtiğin alana her sağ tıladığında içi dolu küre yaratır brushun türlü kodları var içi dolu silindir küre felan hepsini çıkartıo istersen o kodları yazıyım brush hsphere block raidious brush sphere block raidious ...... devamı

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitradodan Server Açtım Ama Herşeyin Mükemmel Olması İçin Emek Vererek Yapıyorum Plugin Paketini Tamamladım.Birde Parkur Warpı Yaptım.Diğer Eksikler İçin Bir Yardımcı Arıyorum.Günde 8-9 Saat Online'ım.Bilmediğim bir şey Yok Diyebilirim.Bana We Ve Yapıları İyi Olan Bir Arkadaş Lazım Yaşım 16.Yaş Sınırı Koymuyorum.Benle İletişim Kurmak İçin Skype Adresim= eagle.craft Skype Adresi Olmayanlar Konuya Yazmasın Lütfen İp'yi Skype Eklediğinizde Vereceğim.[DOUBLEPOST=1408098498,1408098419][/DOUBLEPOST]Bekliyorum
Bilmediğim şey yok ? Turkiyeye donduğumde ilk işim evdeki pc'yi tamire göndermek (ta da yenisini satın almak) ikincisi sunucu açanlara ve açmak isteyenlere oneri ve "akıl" vermek olacak

Murat1234s

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler servere girdim direk ban atıyo bana böle yaptıysa kim bilir diyerlerine ne yapıyo ?

EagleCraft

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
beyler servere girdim direk ban atıyo bana böle yaptıysa kim bilir diyerlerine ne yapıyo ?

Servera Girince Ana Bacı Sövmeseydin Kardeşim Alımlarımız Kalmadı Dedim Ana Bacı Saymaya Başladın Ben Ne Yapayım Ha ?[DOUBLEPOST=1408122647,1408122511][/DOUBLEPOST]Alımlar Bitmiştir.İleride Rehber Alınacaktır.

EagleCraft

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Rapor bildiriminde argo kullanımı ve yetkilileri gereksiz meşgul etme sebebi ile kullanıcı 3 uyarı puanı cezasına tabii tutulmuştur. Devam etmesi durumunda kullanıcının foruma erişimi bir süreliğine veya tamamen engellenebilir.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server Yapım Aşamasında Diyorum ?? 4 kişi uğraşıyoruz lütfen konuyu okumadan mesaj yazma !
Rapor bildiriminde argo kullanımı ve yetkilileri gereksiz meşgul etme sebebi ile kullanıcı 3 uyarı puanı cezasına tabii tutulmuştur. Devam etmesi durumunda kullanıcının foruma erişimi bir süreliğine veya tamamen engellenebilir.