Architectus
HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
- En iyi cevaplar
- 0
silindi..............
Unutrnedde slot bugumu var dostum en son videoya nediyorsun zaten senin nitradoda çalışıp çalışmadığınada şüheliyim daha öncedende nitradoyu savunuyordun. sanırım son videodakilerden farkın yok.ohh baya büyük suçlamalar :/ hala kullanmaya devam edicem bana hiç bişiy olmadı şimdiye kadar :/ 1. videoda laga luga yapmış 11 sunucusu var hepsi 4 kişilik en büyük unturned sunucusu onunsa 4'ten fazla oyuncu olması gerek :/ çok belli slot buğu ban yemeside normal diğer videolara lafım yok. ama yine bana bir şey olmadı :/
nitradoyu seviyorum sadece performans falan baya iyi veriyor. çalışmıyorum son videoyu bilmem onlara sor ben ilk videoya yönelik sundum yorumumu peki unturnet'te türkiyenin en iyisi ise nası 4 kişilik sunucu kullanıyor onu bi sölermisin ?Unutrnedde slot bugumu var dostum en son videoya nediyorsun zaten senin nitradoda çalışıp çalışmadığınada şüheliyim daha öncedende nitradoyu savunuyordun. sanırım son videodakilerden farkın yok.
herkes 1 videodan bahsediyor diğer videolara neden cevabınız yok neden resimlere cevabınız yok devam edin.Adam 4 kişilik sunucuları açmış ve 9 tane sunucu var ? Zaten 2 side başka hesaptan eklenmiş. Boş yalanlama konusu. Kuyruk acısı olan gelip konu açıyor.
Sonunda Nitrado Adamları dışında konuşan biri teşekkürlerEn Baştan Beri Bu Konuşuluyor Zaten En Son Benim Domain Transferi Icin Kod Istedim 4 Gün Sonra Verdiler :/
Dalga geçiyorsun sanırım. Bir makine üstüne 5-6 sunucu kuran bir şirketten bahsediyoruz şu an neyin performansını aldın acaba? Adamın biri sunucu alıp sürekli up down işlemleri yaparsa senin sunucuna yeterli kaynak kalmaz ve bunun sonucu lag & drop'tur. Konu sahibine kesinlikle katılmaktayım. Mobil ödeme kolaylığı ve dandik bir webpanel dolayısıyla her şey kolayına kaçtığı için küçük büyük farketmez hemen tercih ediyorlar bununda dahası tercih ettikten sonra pişman olanlar var. Alın bi Windows VDS her şey elinizin altında olsun start stop atmaya 40 saat harcamayın heleki Ahmet Hakan gibi birini Nitrado yetkili listesine alıyorsa bence bi Kurallarını gözden geçirmesi gerekmektedir.nitradoyu seviyorum sadece performans falan baya iyi veriyor. çalışmıyorum son videoyu bilmem onlara sor ben ilk videoya yönelik sundum yorumumu peki unturnet'te türkiyenin en iyisi ise nası 4 kişilik sunucu kullanıyor onu bi sölermisin ?
haklısın zaten okadar üstün bir firmaki her ddosu yiyor.Dalga geçiyorsun sanırım. Bir makine üstüne 5-6 sunucu kuran bir şirketten bahsediyoruz şu an neyin performansını aldın acaba? Adamın biri sunucu alıp sürekli up down işlemleri yaparsa senin sunucuna yeterli kaynak kalmaz ve bunun sonucu lag & drop'tur. Konu sahibine kesinlikle katılmaktayım. Mobil ödeme kolaylığı ve dandik bir webpanel dolayısıyla her şey kolayına kaçtığı için küçük büyük farketmez hemen tercih ediyorlar bununda dahası tercih ettikten sonra pişman olanlar var. Alın bi Windows VDS her şey elinizin altında olsun start stop atmaya 40 saat harcamayın heleki Ahmet Hakan gibi birini Nitrado yetkili listesine alıyorsa bence bi Kurallarını gözden geçirmesi gerekmektedir.
zaten öyle farkındaysanız ilk videoda nitrado yetkilisi biz haksızı koruruz diyor biz bunlarla çalışıoz senimi koruyacağız diyor resmen ortada.Bunlar yıllardır biliniyor fakat koyun olarak tabir edebileceğimiz insanlar ısrarla Nitrado'yu savunmaya ve tercih etmeye devam ediyor. Azıcık bilgisi olan bir insanın içeriğini bilmediği bir sisteme güvenmemesi gerekir. Nitrad'oda sana verilen makinenin sistem özellikleri bilinmiyor. Senin vds'inin kurulu olduğu makinede senin vds'in dışında kaç tane vds var bilemiyoruz. Ayrıca herhangi bir şekilde destek alabilmek de imkansız.
Son videodadan belli olacağı gibi kuyruk acın olduğu kesindir. Bu konuyu açmanın sebebide bariz.herkes 1 videodan bahsediyor diğer videolara neden cevabınız yok neden resimlere cevabınız yok devam edin nitrado koyunları.
birilerinin kuyruğuna basan kişi sadece basmamış. bağlamış sanırsam üstüne alınan alınabilir...
Senin Nitrado ile sorun yaşamamış olman başkalarınında yaşamamış olacağı anlamına gelmez bende zamanında sorun yaşadım benim arkadaşlarımda yaşadı bu konuyu açan arkadaşta yaşamış bir ortak noktamız var demekki. Bu durumda bu konuyu açmasının sebebi aynı sıkıntılara sahip kişileri kullanarak biraz olsun sesini duyurabilmektir. Ayrıca senin savunmak için yazabildiğin tek şeyin "kuyruk acın olduğu kesin" olmasıda Nitrado'nun ve Nitrado'yu savunanların acizliğini gözler önüne seriyor.Son videodadan belli olacağı gibi kuyruk acın olduğu kesindir. Bu konuyu açmanın sebebide bariz.